{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.189 visninger | Oprettet:

Am. bull / lab blanding {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen.
( Lidt langt )

Vi havde i i 2008 en dejlig blanding af Am.bull og labrador, men grundet en vanskelig graviditet måtte vi give ham væk til en anden familie.
Shang var 7 mdr. da vi afleverede ham på en stor gård i Boense på Fyn, damen i familien hed Hedie og boede der sammen med sin mand og deres 2 sønner, jeg kom i kontakt med hende her på HG da de søgte en legekammeret til deres egen hvalp. Har efterfølgene flere gange prøvet at kontakte hende herinde men uden held.
Familien havde som sagt selv en hvalp af samme blanding bare hvor mor og far var omvendt selv, en lille kort benet, sort og hvid hvalp som hed Lasse, hvor Shang var en meget langbenet klundet hvalp.
Vi havde de efterfølgene måneder jænvlig kontakt for at vi kunne følge "vores" lille dreng, men pludselig fik vi ikke noget svar tilbage fra dem og nu er det ca. 2 år siden vi sidste har hørt noget fra dem. Vores værste tanke er at han har været offer for hundeloven og det måske derfor at de ikke har taget kontakt til os igen, men uanset hvad der er sket med Shang vil vi meget gerne vide hans skæbne, for det var med meget blødene hjerter at vi gav ham væk.
Vi ved Shang kom fra et hjem i Holbæk hvor ved vi at han boede sammen med sin far som var ren Am. bulldog, vi fik afvide at der var 8 hvalpe i kuldet men kun 3 af dem udover shang havde fået et hjem, resten var blevet aflivet. Shang blev redet af en nabo som så efterfølgende formidlede ham videre til os, han var skind og ben og havde en beskadigt nyre fordi han hverken fik vandt eller mad hos dem som havde "avlede" ham.

Jeg håber på at er er nogen der enten kender til Shang på Boense eller som muligvis har en af Shangs søskende? Vi ved ingen ting om hverken hans forældre eller hans rigtig fødselsdato, andet end at han er født i 2008.
Håber virkelig at der er nogen der kan hjælpe, selvom vi godt ved at der er ringe håb.
Der ligger billeder af Shang under min profil.

På forhånd tak
/Mia og Anders

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Am. bull / lab blanding

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce