{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
382 visninger | Oprettet:

Fashion Trash 23/9 2007 kl. 14.00 {{forumTopicSubject}}

For 3. år i træk afholder Ungdommens Røde Kors i Roskilde, i samarbejde med spillestedet Gimle, modeshowet Fashion Trash (sponsorer søges!).
Fashion Trash er et modeshow og auktion, hvor unge kreative designere “redesigner” genbrugstøj til nyeste mode. Det nye og unikke designertøj bliver først vist ved et modeshow med podium og efterfølgende solgt til højest bydende ved en auktion. Fashion Trash tager dermed udgangspunkt i den stigende tendens, hvor man som forbruger vælger at støtte gode formål og samtidig få tøj, som ikke ses andre steder.

Alle tilknyttede, uanset om det er arrangører, modeller, designere eller stylister arbejder frivilligt i et bredt profileret samarbejde.
Fashion Trash bliver i år støtter af Ungepuljen i Roskilde, Gimle og frisørsalonen Stender På Strøget. Det betyder at de udgifter der er forbundet med arrangementet vil blive dækket, og pengene der bliver samlet ind under showet går derfor direkte og ubeskåret til Ungdommens Røde Kors. Mere specifikt bliver pengene brugt på URK’s samarbejde med Asylcentret Avnstrup.

På Asylcentret Avnstrup sørger URK i Roskilde for at børnene som bor på asylcentret, bliver aktiveret og får oplevelser som børn i Danmark tager for givet, men som ikke nødvendigvis er en del af disse børns liv. De laver bl.a. temadage, tager i tivoli, i cirkus eller biografen. (for mere information se da Ungdommens Røde Kors i Roskildes hjemmeside: www.urk-roskilde.dk)

Fashion Trash 2006 indbragte over kr. 10.000 alene via salg af redesignet genbrugstøj. I 2007 håber vi at indsamle minimum kr. 15.000 til det gode formål.

Showet foregår på Gimle, Helligkorsvej 2, 4000 Roskilde. Entréprisen er kr. 30. For de kr. 30 er man sikret en plads til modeshowet, hvor tøjet bliver præsenteret, og til den efterfølgende auktion. Auktionarius er Esben Danielsen, daglig leder af Gimle og talsmand for Roskilde Festival.

Ungdommens Røde Kors håber, at du vil komme og være med til at støtte en god sags tjeneste - og samtidig købe unikt modetøj som du med garanti ikke finder andre steder!

For mere info besøg vores hjemmeside: www.fashiontrash.dk

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Fashion Trash 23/9 2007 kl. 14.00

Annonce