{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
695 visninger | Oprettet:

Tyranner og mordere.. {{forumTopicSubject}}

Kære Brevkasse,

Det er på tide vi gør os en erkendelse. Vi huser nogle af - hvis ikke landets største tyranner og massemordere gennem tiden!

Det startede med en sød, lille Beaglehvalp ved navn Aiya. Aiya var til at starte med, som alle andre hunde, men så skete der noget…

Hun begyndte at blive destruktiv - ødelagde alt og så gjorde hun konstant skade på sig selv, ved at spise tyggegummi, piller, store skrubtudser og rulle sig i isoleringsskum blot for at komme en tur til dyrlægen. Det virkede til hun bevidst forsøgte at ruinere os og få os ud af huset! Hun kunne komme af sted med alt, åbne døre skabe, ja sågar skuffer - bare for at finde noget at ødelægge!

Vi valgte at tilkalde professionel hjælp inden det gik for vidt. Vi fik gode råd og vejledning til hvordan vi skulle stoppe denne destruktive adfærd, og det hjalp da også efter lang tids træning og utallige prøvelser og grå hår - troede vi.

Da Aiya blev 1år valgte vi at finde en legekammerat til hende. Hun var imidlertid begyndt at virke deprimeret og trist og det virkede til hun konstant kedede sig, uanset hvor meget vi så end aktiverede og legede med hende. Vi havde jo ondt af staklen!

Den nye legekammerat blev hentet på Fyn og kaldt Zila. Der var fryd og gammen i det lille hus og pigerne var vilde med hinanden. De legede dag og nat og fik aldrig nok af hinanden, men nu er tingene imidlertid blevet anderledes. De 2 Beagletøser er begyndt at rotte sig sammen! De er på ny startet en destruktiv adfærd og er blevet morderiske…

De render med alle vore ting - tom emballage, flasker, reklamer, mors trusser og sågar fars sure sokker! Vi er nervøse for hvad de samler sammen til.. Vi troede at hvis bare vi købte nogle ting der var deres egne, så ville de lade vores være, men næ nej, de tager derimod livet af de stakkels bamser og bolde vi slæber til hus.

Når de får chancen, løber de gerne ud på markerne og jager de stakkels Bambi’er og haremisser, men til hvad nytte?! De dræber dem jo ikke, men prøver at skræmme livet af dem i stedet. Jægerne derude er blevet nervøse og vi modtog derfor også et brev, hvori de bad os holde dem inden døre!

Vi er begyndt at spærre dem inde nu. Når vi ikke er hjemme, lukker vi dem ud i en hundegård i laden, men de er jo de rene udbryderkonger! Hver gang vi kommer hjem, kommer de løbende med et smørret grin og mudder op til knæene. Jeg formoder de har sat og lært at Mr. Houdini på Youtube, mens de har været alene. Vi har sikret gården 1000 gange, men gang på gang finder de alligevel en måde at bryde ud af deres fængsel!

Vi er ved at frygte for vores liv! Hvad render de og laver når de kommer ud af gården?! Vi har fundet ud af de har en medsammensvoren i Gejsing, som ligger 8-9km væk.. Forleden ringede en bekymret gårdejer og fortalte han havde fanget Zila, mens vi selv kørte rundt og ledte efter hende. Vi tog ud og hentede hende og han fortalte det ikke var første gang han havde set de 2 hunde!

Vi har på fornemmelsen at Aiyas gener måske også er værre end som så.. I hvert fald er vi flere gange blevet gjort opmærksomme på hendes røde næse - en såkaldt rednose, som ofte betegner den farlige kamphunderace, Pitbulls! Og Zila, ja hende skal man ikke lade sig narre af.. Vi er sikre på, at der under det søde, hvalpede ydre gemmer sig hjernen bag hele operationen. Vi kan se det på hende når hun sidder i sine egne tanker og skuler gennem lokalet og ud gennem de store vinduer.

Hvad bliver det næste?! Samler de flasker til at lave molotovcocktails? Hvad gør de egentlig med bamserne efter de har fået indholdet ud - smugler de noget andet ind i dem?! Og hvorfor er de så vilde med at stikke af - og hvem er det egentlig de besøger i Gejsing?! Spørgsmålene er efterhånden ved at være mange og vi frygter for svarene. Vi håber og beder til i vil hjælpe os inden vores tid udrinder.

De allernådigste og håbefulde hilsner fra en nervøs familie i det mørke Sydjylland

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Tyranner og mordere..

Annonce