{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
593 visninger | Oprettet:

Fuldtidsstilling Dyrenes beskyttelse {{forumTopicSubject}}

https://www.facebook.com/FynsInternat/?hc_ref=ARRldZ-56R265Vlrsj74XA90ckHFFSoYhtwgmRwnyBoWRFIAdLPHo7LkPSWbGg4bY8c

Du har en faglig baggrund som veterinærsygeplejerske.
Og du er certificeret adfærdsbehandler kat………..eller har et ønske om at uddanne dig ved siden af dit job hos os
Ovenstående er et krav
Du vil blive en fast del af vores katteteam og vi forventer kvalificeret know how. Vi hjælper hvert år over 1000 katte. Mest fordi katten desværre ikke har nogen status i mange menneskers øjne. Og fordi politikerne lukker øjnene for et gigantisk problem og ikke får lavet den kattelov som vi efterspørger. Du forestår, sammen med de øvrige i katteteamet, vurdering, match og formidling. Og er kontaktperson for vores mange plejefamilier.
Du har et godt allround kendskab til pasning og pleje af kat, hund, kanin og gerne andre små familiedyr. For selvom du er i katteteamet, forventer vi at du kan varetage alle opgaverne på internatet. Også at assistere vores dyrlæge lejlighedsvis
Du trives i en travl hverdag og i et beredskab hvor ingen kender dagen før den er omme. Du evner at have mange bolde i luften og bevare overblikket, også selvom dagen er travl. Meget travl.
Du kan formidle et budskab i øjenhøjde med folk. Er god til at kommunikere, både i skrift og tale. Og du er klar til at gøre en forskel. Så vores dyr kommer ud i de helt rigtige hjem.
Du får en flok kollegaer med faglig sparring og en meget stor gruppe af frivillige, som har deres daglige gang på internatet. Vi er et godt team, som deles om alle de opgaver der er. Og vi brænder for det. Du er teamplayer og tror på at sammen er vi bedst.
Du har gode ben......for vi går mange km. om dagen. Og et robust sind, for denne arbejdsplads er fyldt med følelser hver eneste dag. Du interesserer dig for adfærd, aktivering og træning. For hos os sidder dyrene ikke bare og venter.
Du trives med skiftende arbejdstider. Vi har åbent hver dag fra kl. 7 morgen til 21 aften, 365 dage om året. Også når det er jul, påske, pinse og weekend. Du skal påregne 2 aftenvagter om ugen og arbejde hver 3. weekend. Vi har overenskomst med 3F
Er det dig, så send din ansøgning til lf@dyrenesbeskyttelse.dk
Eller kender du lige den rette, så del gerne opslaget
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at rette henvendelse til internatleder Lene Frahm. Tlf. 88774300
Stillingen er en fuldtidsstilling, 37 timer om ugen.
Vi mangler dig akut og holder løbende samtaler til vi finder den rette. Så har du interesse og kan imødekomme vores forventninger, så skal du til tasterne nu

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Fuldtidsstilling Dyrenes beskyttelse

Annonce