{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
868 visninger | Oprettet:

Ny Chihuahuaklub {{forumTopicSubject}}

Min-Chihuahua , klubben for alle.

Du inviteres hermed til at blive medlem af vores nye chihuahuaklub. Den hedder Min-Chihuahua, og du kan her se, hvad den kommer til at stå for og indeholde.

Klubben vil være til for alle, som ejer en chihuahua, uanset om den har stambog eller ikke og uanset hvilken organisation, man er medlem af. Det er interessen for racen, der vil være i fokus i klubben.

For et mindre beløb om året får du bla. Et nyhedsbrev 8 – 10 gange om året, rabat ved foredrag og arrangementer, hvor der kræves entré betaling. I nyhedsbrevet vil der være mulighed for et mindre beløb, at annoncere for avlstjeneste og hvalpe. Der vil stå en masse information om træf, kommende arrangementer og mange andre spændende ting.

Det vil være en klub, hvor vi ønsker og opfordrer til aktive medlemmer, som kunne have lyst til at undersøge forskellige emner eller stå for at arrangere forskellige aktiviteter. Selvfølgelig er det ikke en nødvendighed eller et must, at man er aktiv for at være medlem, men vi synes, at det ville være dejligt og opfordrer hermed alle til det. En idé til et arrangement eller et emne der kan tages op, er også velkomment.

Der vil på klubbens hjemmeside være en brevkasse, hvor Kaj-Ove vil være behjælpelig med svar og gode råd, hvis du har nogle problemer med din chihuahua, som måske hugger maden i sig, gør meget, er meget styrende, eller bange, ja kort sagt alt omkring adfærd og psykologi. Beskrivelse af Kaj-Ove kan læses i klubbens nyhedsbrev.

Vi vil lave en arbejdsgruppe, som skal arbejde med at undersøge, hvilken typer forsikringer der findes til hunde, hvad de tilbyder/dækker, priser osv. Hvis du har lyst til at være med i denne gruppe, så kan du rette henvendelse til Bo Fritzbøger.

Vi vil også arbejde på, at der kan blive tilknyttet en dyrlæge til vores brevkasse, hvor man vil få mulighed for at stille spørgsmål omkring sygdom og andre relevante ting. Det er en af de ting, som vi er i gang med at arbejde på.

Hjemmesiden vil også snart blive præsenteret, vi arbejder på højtryk for at få den designet og etableret.

Datoer for træf, arrangementer, foredrag vil man kunne følge med i via hjemmesiden og nyhedsbrevet. Tilmelding kan ske via email, hjemmesiden eller post. Hvis man ikke har email/internet, kan man sagtens være med, da information og nyhedsbrev vil blive sendt med post.

Man vil som medlem også modtage i nyhedsbrevet et resumé fra afholdte bestyrelsesmøder, så man kan følge med i de beslutninger der tages og hvor vi netop giver dig mulighed for at indsende ideer og forslag til bestyrelsen, som vil blive gennemgået på bestyrelsesmødet.






Indtil videre er der allerede nu planlagt træf:

Hygge/komsammen træf den 23. april kl. 14.00 hos Mette Eeg, Gerdsdorfsgade 3, Horsens, indgang vil være i porten. Skriv til Mette på m.eeg@jubii.dk , hvis du har lyst til at deltage.

Chihuahuatræf den 13. maj kl. 15.00 i Krogebjergparken. Træffet afholdes i parkområdet, som ligger tættest på Jyllingevej Station. Krogbjergparken ligger på Krogebjerg, 2720 Vanløse. Man kan gå fra Jyllingevej Station til Krogebjergparken. Vi mødes for herefter at gå en tur i det skønne område.

Chihuahuatræf den 27. maj kl. 15.00 på Mosede Fort, Mosede Strandvej, 2690 Karlslunde. Der er gode forbindelser med offentlig transport. S-toget standser ved Karlslunde station. Stationen ligger godt 500 m. fra Mosede Fort. Toget kører hvert 20. min. Bus 121 standser lige ud for Mosede Fort. Vi mødes ved restauranten, hvor vi herefter vil gå en tur i det skønne område.

Ikke mindst, så holder klubben et STORT CHIHUAHUATRÆF/FEST i AUGUST
DATO kommer senere

Så har du lyst til at melde dig ind, så kan du kontakte klubben på vores midlertidige mail: mette.fritzboeger@mail.dk

Medlemskab koster 175,00 kr. pr. år og 25 kr. for medlem nr. 2 i hustanden.

Eller på tlf. 29 91 73 80 mandag og onsdag mellem 19.00 – 21.00.

SMS besvares dagligt.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Ny Chihuahuaklub

Annonce