{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
404 visninger | Oprettet:

spordag for terriere {{forumTopicSubject}}

SPORDAG Lørdag d. 6/10 2007.

Endnu en gang afholder vi spordag for nybegyndere og lettere øvede. Dagen henvender sig til terrier ejere som kunne tænke sig at give deres terrier en rigtig god mulighed for at bruge deres næse/lugtesans på en konstruktiv måde. De lærer at arbejde med deres jagtinstinkt under kyndig vejledning og mentalt er dette en herlig måde at bruge deres medfødte egenskaber på. Spordagen forløber over hele dagen og fra tidligere års erfaring er både hunde og førere rigtig trætte når dagen er omme, derfor skal hunden også have en vis alder som vi har sat til min. 8 mdr.

Vi starter kl. 10.00 med introduktion herefter begynder vi med lette søgeøvelser og går over til både at lære at lægge spor og få hundene til at arbejde. Der tages hensyn til hver enkelte hund og sværhedsgraden opbygges i løbet af dagen.

Vi forventer at slutte ca. 17.00. Da hele dagen foregår udendørs skal beklædningen være efter vejret og fornuftigt fodtøj, da vi skal ud og arbejde i marken. Medbring en 5-10 meter line, hundesele hvis haves ellers udlåner vi gerne samt et bur eller mulighed for at give hunden pause i bilen, de bliver nemlig også trætte og skal have nogle tiltrængte hvil. Husk madpakken og drikkelse. Vi sørger for godbidder og andet praktisk til brug for sporudlægning.

Spordagen foregår på adressen Krogvænget 5, Svennerup, 4683 Rønnede.

Prisen er 250,00 kr. pr. hund. Da vi kun kan være 6 hunde pr. hold og kører max. 2 hold er tilmelding nødvendig senest d. 28/9 (først til mølle princip) til Tina Christensen tlf. 56 57 85 84 eller tc@dtk-kreds5.dk

Vel mødt til en herlig spordag.
eller her (link fjernet)  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
spordag for terriere

Annonce