{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.198 visninger | Oprettet:

Mia C
Mia C
Tilmeldt:
5. jul 2011
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 2

Gratis privat time i hundetræning i Aarhus området {{forumTopicSubject}}

Hej alle:)
Jeg tilbyder gratis privat undervisning i hundetræning inden for områder som hvalpetræning, klikkertræning og lydighedstræning.
Alle disse områder bygger på træning i samarbejde og forståelse med hunden. Det handler om positiv forstærkning og glæde ved træning for dig og din hund. Under træningen kan vi eksempelvis arbejde med forskellige øvelser, problemer du måtte have med træning, introduktion eller videreudvikling af klikkertræning. Det er vidt åbent ?
Eftersom jeg først er færdiguddannet til september, tilbyder jeg gratis træning med dig og din hund varende over en til to privat lektioner.
Jeg er i gang med at uddanne mig som Hundeadfærdsintruktør (og yderligere som Hestevelfærdsrådgiver), hvilket jeg bliver færdiguddannet til september 2011. Efter disse uddannelser skal jeg efterfølgende videreuddanne mig til Dyreadfærdskonsulent, som er en uddannelse specialiseret i løsning af problemadfærd hos dyr.
Jeg er under uddannelse på Center for dyreterapi hos Bettina Hvidemose og Maiken L. Sten, som begge har været undervisere på Etologisk institut. Dertil undervises der også af dyrlæge mm.
Hvis dette lyder interessant, kan du kontakte mig for at høre nærmere eller aftale en tid på tlf: 21853387 eller på mail: info@happy-pets.dk

Med venlig hilsen Mia (Viby J)

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Gratis privat time i hundetræning i Aarhus området

Annonce