{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fotografering på Sjælland, hovedstadsområdet

Kr. 150
3.600 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultatJeg er en 20 årig pige, som elsker at tage billeder, men da jeg gerne vil blive bedre, tænkte jeg at det var en idé at slå det op her.
Jeg har taget billeder i ca 8-9 år, dog med pauser indimellem.
Du får alle de billeder jeg finder det værd at bruge, efter jeg har redigeret dem. Det kan svinge meget hvor mange der er, men jeg vil gætte på en minimum af 5-10.
Eksempler på hvilken slags billeder jeg tager, kan ses ovenfor. (selvom der kun er heste- og hundebilleder, har jeg også erfaring med katte!)

Du betaler 150 kr for de første 5 billeder (svarer til 30 kr pr færdigredigeret billede) og så 15 kr pr billede efter det :)
Jeg tænker at vi bruger det første stykke tid på at snakke om hvad du gerne vil have for nogle billeder, og så bruger vi en time eller lidt mere, på at tage dem :)

Tænker at jeg tager så mange billeder jeg kan og så får du dem jeg finder det værd at redigere, når de er færdige.
Jeg tænker at du maks får 20 billeder, da jeg ikke har tiden til at redigere flere end det.

Tanken er at jeg tager nogle portrætbilleder, nogle med lidt action og gerne noget med 'følelse' for eksempel samværet mellem hund og ejer, uanset om det så er træning, eller en stille nussestund :)
Jeg tænker også at det er godt at du har noget med som kan fange opmærksomheden, hvad enten det er lækre godbidder, pivelegetøj eller andet. (hvis nødvendigt har jeg selv et enkelt pivedyr som kan bruges)

Jeg kan komme rundt til det meste af Sjælland, men vil gerne have dækket transport(det beløb det ville koste med normal voksenbillet via tog og/eller bus[kan findes på rejseplanen]). En anden mulighed er at komme til Valby, hvor vi burde kunne finde et fedt sted. Jeg kommer også jævnligt til Roskilde og Jyllinge.

Jeg skal have lov til at bruge alle de billeder jeg tager til hvad jeg har lyst til. Dette er dog 'blot' noget med at jeg vil smide dem op på min facebookside, min stockaccount og normale account på deviantart.

Flere billeder kan ses her:
Facebook: www.facebook.com/SkalkamPhotoArt
Deviantart: www.dakaido.deviantart.com & http://skalkam-stock.deviantart.com/
500px: https://500px.com/AstridASkalkam

Der opdateres jævnligt, men ikke hver dag.

Fang mig på pb herinde, på facebook eller på sms på 24213275.

Hvis I er flere samlet der gerne vil have taget billeder, kan vi sagtens finde ud af noget med grupperabat eller lignende.


Du kan ikke kommentere på denne annonce.