{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Dansk/Svensk - Jack Russell Nanna [ Himmelhund] 2009

1.281 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Laki
Kvinde | 51 år | Oprettet: 14. aug 2008


Blanding af racer Dansk/Svensk - Jack Russell Nanna

Fødselsår:
2009
Størrelse:
34 cm

7,6 kg
Temperament
Som en Jack Russell først og fremmest, en total drama queen der styrer hjemmet med hård hånd både mennesker og andre dyr men også det elskeligste lille væsen der leger med børnene og sover i ske under dynen om natten.

Tricks
kan bare alm. indkald og på plads vi træner ikke tricks
Stævner
ingen
Stamtavle
Tjaaa blanding af Jack Russell og Dansk Svensk Gårdhund men ingen kendt
Køn
Tæve sterilliseret
Beskrivelse
Nanna er vores 2. omplaceringshund som vi adopterede sidste år i dec. da hendes ejer Betina desværre ikke havde tiden og Nanna er rigtig dårlig til at være hjemme alene så hun besluttede at Nanna skulle hen til nogen der kunne være mere hjemme eller havde muligheden for at have Nanna med så efter et besøg havde Nanna vist taget beslutningen om at hun skulle bo ved os så sådan blev det.

Nanna er en selskabsgøje og skal med alle steder og heldigvis kan jeg have hende med mig det meste af tiden for nøj man bliver lagt på is hvis hun har været hjemme alene med Anton, så kan dronningen ikke hives ned fra sofaen og ignoreret bliver man indtil ungerne kommer så er der slet ingen ballade så skal der hilses igennem og leges tossede tøs.

Nå men Nanna larmer en del og synes bestemt ikke naboen skal gå rundt i deres egen have så det bruger vi lidt krudt på at få styr på for jeg gider ikke 2 hunder der skælder ud på alt hvad der rør sig uden for vores grund ;-) I stalden hvor Nanna har sit 2. hjem der er hun best buddies med Ras og Molly 2 Jack Russell Terrier de sover gerne under samme dyne og deler madskål legetøj mm. og Nanna nyder at kunne boltre sig på 8 ha jord for det er en yderst aktiv dame der kan lege non stop i timer.

28/2-2013

Vores verden er sunket i grus kun 4 uger efter vi har taget afsked med vores Anton er Nanna brutalt revet ud af vores liv da hun blev påkørt og dræbt på stedet, jeg er i knæ og det samme er mine børn kan slet ikke rumme at vi aldrig skal kramme og kysse dig ligge med dig under dynen fuck hvor gør det ondt helt ind i rygmarven RIP kæreste smykke Nanna du vil være savnet men aldrig glemt.
Kommentér på:
Blanding af racer Dansk/Svensk - Jack Russell Nanna
Annonce