{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Golden Retriver/Cocker Spaniel Manfred(Manse) 2012

18.371 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Nanna H
Kvinde | 29 år | Oprettet: 23. sep 2007


Blanding af racer Golden Retriver/Cocker Spaniel Manfred(Manse)

Fødselsår:
2012
Størrelse:
Han er en lille skid lige nu :) ... Men bliver forhåbentlig en god mellem størrelser af en golden og en cocker! Han er nu 17 uger og vejer lige knap 16 kg ! Så mon ikke han bliver på str med en Golden
Temperament
Den sødeste lille hvaps! Han er en glad lille logrende hund med det bedste hvalpe temp. Der er virkelig kommet fart over feltet en rigtig lille hyper hund og altid glad
Tricks
Kan næsten på plads, kommer når jeg kalder på ham og kan sitte ! :)
Vi er i gang med at lære at gå unden snor og vi starter til havlpe træning d. 24 feb 2013 ! Han kan nu kommandoen på plads, sit og dæk. Derudover nej og værsgo. Bliv er i gang med at blive indøvet og han kan kommandoen gå pænt så han går i line ved venstre ben.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Mor: Cocker Spaniel

Far: Golden retriever
Køn
En dejlig lille dreng !
Beskrivelse
Manfred aka Manse er en super lille hvaps, som kommer hjem til mig på fredag! Vi skal helt til Ølgod for at hente ham ! Men det er bestemt kører turen værd !

Mere info kommer lige så snart den lille dreng kommer hjem :D

Manfred har nu været hos mig i 2 uger !! Det går bare så godt ! Vi kører tredje dag i træk, hvor han har været fuldstændig renlig !!! jubiiiiiii. Han kommer når man kalder og er bare en super lille vuffer! Han er allerede blevet en stor dejlig dreng. Den gladestes lille hund man kunne tænke sig. Træning er han super skrap til så jeg håber på en dejlig velopdragen hund!
Kommentér på:
Blanding af racer Golden Retriver/Cocker Spaniel Manfred(Manse)
Annonce