{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Prazsky krysarik / Chihuahua SHIVAS 2006

11.092 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Louise K
Kvinde | 38 år | Oprettet: 18. aug 2005


Prazsky krysarik / Chihuahua SHIVAS

Fødselsår:
2006
Størrelse:
En stor dreng på 1400 gr. Født den 14. januar 2006

5/2-07
Blevet en endnu større dreng, som har rundet de 6 kg. Lidt ærgeligt, når man blev lovet et sted mellem 2,5 og 3 kg :( Men hva faen, han er en dejlig dreng, som vi alle holder af :)
Temperament
En glad lille dreng. Elsker alle mennesker, og kommer dem løbende i møde. Er ikke bange for noget som helst, tværtimod, det skal bare undersøges om det vil lege. Er rigtig tillidsfuld. F.eks. da vi skulle hente ham og han skulle rejse hjem med os, det gjorde han bare som om han aldrig havde lavet andet. Med bravende ro.

4/4-06
Han er faldet rigtig godt til i vores lille familie. Sover trygt om natten, og nyder dagene med lille Shanti. Og sover en hel del, man er jo stadig en lille baby.

5/2-07
En rigtig lille ballademager, der elsker fart og tempo. Og at drille lille Shanti, er stadig noget af det sjoveste. Især fordi hun bliver så hidsig :)
Tricks
Ikke noget endnu, er jo ikke så gammel. Men det kommer. Er meget madglad, så det bliver intet problem. Men har de allerede lært at gå med halsbånd og snor, gå løs, og komme når man kalder.

4/4-06
Nu har vi lært at sitte :)

5/2-07
Nu er det vist på tide med opdateringer :)
Shivas har lært lidt flere tricks, men bestemt kun når han selv gider
Stævner
Nej
Stamtavle
Nej
Køn
Dreng
Beskrivelse
En dejlig blanding mellem en chihuahua og en tjekkisk rottehund. Kan med sin specielle farve charmere sig ind hos enhver :) Selv lille Shanti har efterhånden tabt sit hjerte til ham. Han får endda lov til at ligge hos hende, i hendes elskede hus når de skal have en lille eftermiddagslur. Han er frisk så snart det er lyst, og så skal der ske noget. Ikke altid mor og far synes det er så sjovt ;) Men så har han Shanti at tumle med.
Kommentér på:
Prazsky krysarik / Chihuahua SHIVAS
Annonce