{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Schæferhund Santo (Nørrehedens Djibo) [ Himmelhund] 2011

1.786 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Lisa Y
Kvinde | 28 år | Oprettet: 14. maj 2013


Schæferhund Santo (Nørrehedens Djibo)

Fødselsår:
2011
Størrelse:
65cm. han var hverken for høj, stor eller lav. Mere perfekt kunne man ikke blive. Han var den anden højeste i hans kuld. Han højde passede helt igennem perfekt med han vægt som var 35-40kg og det er en fin vægt til en schæferhund. Han var jo langhåret hvilket nok gjorde han vejede lidt mere end hans brødre. Men i alle han beskrivelser var der ikke noget at sætte en finger på. Så han er.. Var helt perfekt...
Temperament
Han havde et super temperament. Han var meget legesyg. Han elskede alle der kom og snappede aldrig efter nogen, han var glad for alle. Han var meget rolig om aftenen. Han havde respekt for hele familien vi har aldrig haft en eneste slåskamp med ham om hvem der bestemte. Selv mig vidste han godt bestemte over ham! Han var rigtig dejlig og arbejde med han havde det jeg elskede. En hund der ikke kører for højt i drifterne og som er til at kalde på uden ryger op i leg pg ballade. Han var den eneste hund jeg nogensinde har kunne gå med uden snor. Han vendte sig om hver gang han tænkte at jeg var for langt væk. Han kom med det samme når jeg kaldte. Han er aldrig løbet væk en eneste gang. Han var en helt vildt ubeskrivelig fantastisk!
Tricks
Han kunne:
Sit
Dæk
Indkald
Plads
Giv pote
Lineføring
Blive
Gruppe C
Sige tak for mad;)
Aflever
Fremadsættelse
Apport
Spor
Søge
Give hals
Rundere
Sige godmorgen og godnat
Spring
Tisse på kommando ;P
Gå op i kurven på kommando
( han nåede at få 1'er prøven og den bestod han med 87% og så nåede han så DSV ikke mere)

Stævner
Frederikshavn. 1. Plads
Hjørring. 1. Plads
Vrå. 1. Plads
København. 1. Plads
Sæby. 1. Plads
Stamtavle
Mor: Nørrehedens Bama. ( 100% schæferhund)
Far: Kratmosens Blake. ( 100% schæferhund)
Mormor: Nørrehedens Urga. ( 100% schæferhund)
Oldemor: Nørrehedens Furga. ( 100% schæferhund)
Tipoldemor: Nørrehedens Bella. ( 100% schæferhund)
Køn
En virkelig elegant han! Han nåede DSV kun at lette ben en gang. Han var en flot bamse som var rolig om aftenen og viste ikke at fordi han var en han så skulle han bestemme hele tiden. Han vat stille og rolig. Han måske lidt pivet i forhold til han er en Han, men det er de fleste hunde så ikke noget galt i det. Det var ikke så meget gang i ham, men det var som skrevet før. Helt perfekt til mig så jeg kan styre ham nu jeg ikke er så gammel.
Beskrivelse
Han var en hund som passede på os alle. Han var en speciel hund for mig. Han var min bedsteven. Santo beskyttede mig. Han vækkede mig hver morgen og ville ikke have at jeg skulle gå. Han var den bedste hund jeg nogensinde har haft! Han har aldrig løbet væk. Han havde respekt for os alle og gav kærlighed til alle. Han havde de her mørkebrune øjne som man ikke kunne stå for. Da vi skulle se ham smed min far vores nøgler og det var Santo der gik hen og snuste til dem, i det øjeblik vidste vi det var ham! Vi vil aldrig glemme ham.
- her er hvad der skete: vi skulle på skiferie som vi er hvert år. Santo skulle så have lov at blive hjemme fordi vi fik lidt ondt af ham, så det var min bedstemor der skulle passe ham, det havde vi det helt fint med. Vi afleveret ham så hos hende dagen inden så han ikke skulle se at vi kørte. Min far havde lavet en lille hule til ham, det var hans fordi det elskede han at sidde i. Da vi så var kørt afsted kom min bedstemor op til os igen med Santo. Hun gav ham mad og luftede ham. Hun sov ovenikøbet hos ham. Han puttede ved hende hver nat oppe i sengen ved siden af hende. Os der imod, vi hyggede os og tiden gik. Vi var der sammen med min veninde og hendes familie. Vi fik stået på ski og spist slik og bare hyggede os. Da det så blev tirsdag, gjorde som vi havde gjordt de andre dage. Spiste morgenmad og kørte ud og fik stået på ski. Vi fik suset på ski og spist lidt chokolade som vo havde med. Klokken blev 12 og vi skulle hjem og have frokost. Da jeg kom ind af døren nåede jeg kun af min jakke og hjelm og der kom nyheden.. Min far så ikke glad ud. Han så panisk ud. Jeg sagde til ham, hvad er der sket, min første tanke var slet ikke at Santo var død. Min far sagde så "Santo er død" først sagde jeg " det er løgn, du driller!" Men så kunne jeg høre på ham imens han snakkede i mobilen og det ikke var sjov. Jeg gik ind i stuen hvor alle sad og var helt stille.. Jeg kunne ikke få den tanke ind i hovedet. "Var min bedsteven død!?" Efter han havde beroliget min bedstemor kom han ind.. "Hvordan døde han?" Spurgte jeg det viste sig at min bedstemor havde kastet bold med ham som vi alle altid har gjordt. Vi plejer at have 2 bolde, så det var ikke noget nyt. Hum havde så kastet bold med ham og han gled så i sneen imens han havde en bold i munden. Så den var røget helt ned i halsen.. Min bedstemor kastede sig så over ham og prøvede alt hvad hun med at få den ud.. Men det var for sent.. Santo var død.. Min bedstemor fik bidt hendes tommelfinger af og måtte på sygehuset. Santo kom på dyrehospitalet for et tjek. De kunne ikke engang få den ud efter han var død. Han blev så begravet nede i haven. Jeg vil aldrig glemme hvor han ligger. Resten af den skiferie var så ødelagt. Da vi kom hjem var en af de værste dage i vores liv. Der var så stille. Kurven var Tom.. Ingen løbende hund der kom hyldene imod én. Det var så min fars 40 års fødselsdag næste dag.. Værste fødselsdag EVER! Ingen af os havde lyst til noget den dag.. Det var meningen at jeg ville have taget et billede af os til min konfirmation med Santo hvor han havde butterfly på, men det kom så ikke til at lykkes. Nogen gange er det stadig ikke gået op for mig at han er væk. I fødselsdags gave fik jeg et billede af ham hvor der står " elsker dig for evigt" og ja jeg elsker dig for evigt min egen Fjolly! :')
Kommentér på:
Schæferhund Santo (Nørrehedens Djibo)
Annonce