{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Frida 2008

470 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Sara N
Kvinde | 28 år | Oprettet: 29. nov 2013


Blanding af racer Frida

Fødselsår:
2008
Størrelse:
Temperament
Frida har et rigtig godt temperament. Hun er en super familie hund og en rigtig kæletrold. Hun har et skønt temperament har hun er med i byen. Hun gør ikke af andre hunde der f.eks. gør af hende. Hun er lydig og elsker en go leg sammen med andre hunde.
Tricks
Sit
Dæk
Mys mor
kan nogle gange rulle rundt, men andre gange ligge hun sig bare på ryggen med logrende hale.
High five med begge poter
Stævner
Har ikke gået til stævner med hende. Men overvejer at begynde til Agility med hende
Stamtavle
Frida er en dejlig Løwchen blanding. Hendes far er ren Løwchen, hvor hendes mor er en blanding af Løwchen og noget terrier
Køn
Tæve
Beskrivelse
Min far hentede Frida en blæsende November dag, hvor jeg var taget ud til min pony. Så da jeg kom hjem omkring kl. 21:00 gik jeg afhvide at min lille bror Anders og min far var taget ud for at hente en hvalp. De kommer hjem kl. 23:00 og ind af døren kommer den sødeste lille hvalp, som kigger med sine smukke brune øjne hen på mig, hvor jeg sidder på gulvet med næsten tåre i øjnene. Jeg viste med det samme at her ville jeg få en hund som ville være min trofaste følgesvend og det blev hun. Frida og jeg minder meget om hinanden. Jeg kan godt lide at sove længe og Frida hun rejste sig ikke fra sengen, hvor jeg stod op. Så vi har haft mange skønne weekender hvor vi rigtig har hygget med film og mine dejlig hund ved min side. Det findes ikke noget bedre.
Frida elsker og at være med ude på rideskolen. Der er en masse dufte og søde hunde hun kan snakke med. Dog kattene dem kigger hun lidt underligt på.
Jeg bruger meget tid sammen med mine veninder som også har hunde på Fridas størrelse. Da jeg mener det er vigtigt at en hund bliver socialiseret. Det er altid dejligt at se sin hund lege sammen med andre og at man kan se på hunden at den endelig har det sjovt. Desværre har Frida en dårlig oplevelse med sanktbernhardshunde, da jeg en dag kom gående med hende i snor også kommer der en voksen sanktbernhardshund og efterfølgende kommer den sødeste hvalp efter. Men da Frida er i snor og de kommer med fuld fart hen imod Frida og jeg, kan jeg mærke og se på Frida at hun ikke er helt tryk ved situationen. Og da to meget stor hunde i forhold til lille Frida kommer helt hen til os, får Frida sig revet sig ud fra hendes sele også løber hun selvfølgelig, og da de to basser ser det løber de i fuld galop efter lille Frida som løber rundt og piver og jeg kan ikke få fat i hende, for hun er skræmt for livet. Men efter ejerne have fået fat i hans hunde, kunne jeg få en hund som var bange og rystede. Det var ikke en sjov oplevelse. Men hvad kan man gøre i sådan en situation. Jeg gjorde i hvert fald mit bedste. Og i dag går det meget bedre. Hun er synes ikke det er sjovt at være i hundeskov hvis der komme en eller to store hunde i mod hende. Enten står hun meget træt på mig, ellers går hun bag mig og endda nogle meter tilbage. Men vi arbejder med sagen. Men der er ingen problemer når hun mosler rundt med min mosters Goldenretriver.

I sommers havde jeg forsjovt lært Frida at springe over en låge på omkring en halv meter. Det skal lige siges at lille Frida, var MEGET beskidt den dag hun lærte at springe over lågen. Da jeg have fået langs fjorden fra Bremslev Bakker og langs vandet til Hobro. Og selvfølgelig skulle hun ud og bade for hun elsker vand. Men da hun så er færdig med at svømme, så skal der rulles i sand, jord og en masse andre knap så lækre ting. Men så da hun endelig var blevet bare lidt tør igen, så vælger hun selvfølgelig at rulle sig i en KO LORT! Og den var ny lavet. Men så måtte hun bare en tur ud og bade igen!
Men mit lille låge tricks resulterede bare i at når jeg tog hjemme fra og Frida var ude, så tog hun da bare turen over lågen. Og det er 100% selvforskyldt, for Frida var da klog nok. Så der var en masse grin med mit lidt dumme tricks.
Kommentér på:
Blanding af racer Frida
Annonce