{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shih tzu Bella 2013

1.221 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Sophia og Bella
Kvinde | 22 år | Oprettet: 15. nov 2013


Shih tzu Bella

Fødselsår:
2013
Størrelse:
Bella er en lille prop :)

- 5.4 kg.
- 30 cm. høj
Temperament
Rolig, men vagtsom. Katte og andre fugle er super sjove at jage. Bella er lidt doven (det vil sige at hun næsten sover hele døgnet ud ;)), men meget stædig! Hvis der er noget Bella ikke vil, så gør hun det ikke. Hun er meget social, men omgås helst mennesker. Andre hunde har hun endu ikke vist særlig meget interesse for. Hun synes selv at hun skal være midtpunkt, og hvis hun ikke lige er det, sørge hun i den grad for at blive det ;) Men generelt er hun super dejlig og rolig, og gøen er der heller ikke særligt af.
Tricks
Bella kan:
-Sit
-Dæk
-Highfive
-Komme når der bliver kaldt (Når hun har lyst…)
-Rul rundt
Stævner
Bella har ikke været til nogen stævner endnu, men det forventes at hun deltager i et par stykker når sommeren kommer tættere på.

Jeg vil løbene opdaterer denne del når Bella har deltaget i noget.
Stamtavle
Bella har ikke nogen stamtavle, men hun er ren shih tzu.
Køn
Hun
Beskrivelse
Altså efter min mening vil Bella jo altid være den dejligste hund på jorden. ;) Hun er lige knapt halvandet år gammel, og har fødselsdag den 1/6. Hun er hvid og brun og meget FLYFFY! hun har de dejligste brune øjne og et super sødt ansigt. Hun er ikke så god til andre hunde, men er meget glad for alle mennesker. hun er meget tryghedssøgende, og skal helst putte i dynen om natten :) Hun er bare dejlig.
Kommentér på:
Shih tzu Bella
Annonce