{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Corgi 2006

3.505 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Heidi H
Kvinde | 45 år | Oprettet: 19. jun 2006


Blanding af racer Corgi

Fødselsår:
2006
Størrelse:
ca 50 cm
Temperament
Legesyg, fræk, altid glad, elsker børn og følger dem i alt.. En rigtig livsnyder.. Utrolig tålmodig og ekstremt lærenem..
Tricks
Sit -også ved håndtegn

Dæk -også ved håndtegn

Lig på ryggen og vær sød

Smid dig (- så lægger han sig på siden)

Gi pote / Be' om

Sidde på numsen

Stå på bagben

Gå på bagben

Rulle rundt

Hoppe
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen
Køn
Han
Ifølge ham selv en konge..

D. 26/9-07 blev han kastreret..
Beskrivelse
Corgi er en rigtig godt-og-blandet..
Han er en blanding mellem shetland sheepdog, pappilon, pommerainer, foxterrier og cocker spaniel..

Han er en rigtig lille konge hvis han selv ska sige det.. Elsker at spankulere rundt og gø af alle de andre dyr.. Bare li for at slå fast at her er det altså ham der bestemmer hvis de sku være i tvivl.. Og lader sig bestemt ik gå på af at de andre er temmelig ligeglad med om han mener han er kongen eller ej.. Så længe han selv tror på det er han glad..


Han er en rigtig ballademager der elsker at lege.. Ku man komme til at stjæle strømper eller sutter og stikke af med dem samtidig med at blive jagtet gennem hele nabolaget er det bare lykken.. Så har han det rigtig skægt..

Han er ekspert i at stjæle ting uden man opdager det, men når han først har fået fat i det, ska han nok sørge for at gøre opmærksom på det, så vi ka jagte ham for at få det tilbage..

26/9-07 blev Corgi kastreret.. Suk.. Han tog det så fint, men var meget glad for at blive hentet og ville meget gerne putte i arm hele resten af dagen og aftenen.. Skulle han jo have lov til nu manddommen var taget fra ham.. ;) Om 10 dage skal han ind og have taget sting..

D. 8/10-07 sku Corgi ha været inde og få taget sting.. Men han havde selv klaret det i løbet af weekenden.. Han er helet rigtig fint og der har ingen problemer været overhovedet.. Tror slet ik han har opfattet han ik har manddommen mere.. :)

Corgi er bror til Zitca (Uni D)
Kommentér på:
Blanding af racer Corgi
Annonce