{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Papillon Marley 2013

430 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Annemette M
Kvinde | 0 år | Oprettet: 11. jan 2017


Papillon Marley

Fødselsår:
2013
Størrelse:
Den store type papillon på 6,5 kg.
Temperament
Marley er en elskling. Han kan når man første gang møder ham virke skræmmende med sit gøen men ellers vil han så gerne aes og have en masse opmærksomhed. Han er af sind en meget rolig hund men kan til tider kan blive skør og tosset når han har for meget energi.
Tricks
Han kan kun de basic tricks som sidde og ligge på kommando så kan han også forstå at finde sin boldt på komando
Stævner
Stamtavle
Han er ren racet Papillon af stor type med alle typiske kendetegn fra racen som farvede pletter ved snuden sommerfugle kroppen i panden(Det hvide blis) og frynser.
Køn
Kastrart blev til tante d 06.06 -16
Beskrivelse
Flere billeder kommer men jeg vil gerne have nogle ordentlige nogle med god kvalitet. :)

Jeg fik Marley foræret i oktober. Meningen var at han skulle havde været til min mor da hun mistede sin papillon for nogle år siden og elsker racen. Desvære klikkede han slet ikke med hendes nuvæernde hund og jeg tog Marley med hjem til min kæreste og hans hund i "Pleje"

Enlig faldt jeg for Marley allerede i bilen på vej hjem da han gerne ville ligge ved mig. Han har været min kammerart lige siden og jeg kunne ikke havde fået mig en bedre hund end ham.

Marley har en sort boldt som man kan putte godbider i som han elsker at rende rundt og tygge på. Han er en enormt klog hund og forstår hurtigt hvad man vil have ham til. Vi elsker lange gåture i skoven eller på enge.
Kommentér på:
Papillon Marley
Annonce