{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Berner sennenhund Kingo 2017

140 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

EmmaStage
Kvinde | 24 år | Oprettet: 8. feb 2013


Berner sennenhund Kingo

Fødselsår:
2017
Størrelse:
Kingo er en stor dreng på næsten 40 kg :)
Temperament
Kingo er en dejlig livlig hvalp. Han er super fræk og elsker ballade, men han kan også være den dejligeste lille nusse hund. Han elsker at lege skødehund, og det er jo meget hyggeligt lige nu :)
Tricks
Han har lært en hel del, det er lidt svært at forklare dem, men han kan de basale som: sit, giv pote, læg dig (hvis han gider), og så venter han med at spise, til der bliver sagt "Værs'go"
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ja
Køn
Han
Beskrivelse
Kingo kom til verdenen den 29 oktober 2017. Det var ved en indsamling til dansk flygtninge hjælp, at jeg mødte familien, som lige havde fået hvalpe, og jeg var solgt med det samme :)
Jeg har fået ham hjem nu, og det går godt. Han ser ud til at være faldet godt til, og han er meget interesseret i mine kaniner. Han elsker at lege og er meget aktiv. Det er et rigtig godt tidspunkt, at jeg har fået ham, da jeg holder sabbat år og pt kun arbejder i weekenderne og derfor har meget tid til at træne med ham og få en god hund ud af ham :)

Update: 21-07-2018
Kingo har været igennem et længere sygdomsforløb, men han ser heldigvis ud til at være kommet sig. Han har haft problemer med albuerne, og vi var bange for, at han havde fået albuedysplasi. Det er heldigvis gået i sig selv igen, men det betyder, at hans udvikling er gået lidt langsomt.
Han er idag en glad lille Berner, som igen kan lege og være aktiv med andre hunde.


Kommentér på:
Berner sennenhund Kingo