{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

West highland white terrier Saga 2017

724 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Hanna Hedegaard P
Kvinde | 26 år | Oprettet: 15. nov 2009


West highland white terrier Saga

Fødselsår:
2017
Størrelse:
Hun er nok den meget normale størrelse for en westie.

Som 3-årig vejer hun cirka 10 kg og virker højere end de westiere vi har mødt.
Temperament
Saga er en energi bombe uden lige. Nysgerrig på alt, hun vil gerne snakke med alle mennesker og hunde hun møder, men kan hurtigt virke voldsom pga. hendes energi niveau og hendes glæde for andre.

Med alderen er hun blevet rigtig god til ikke at skulle snakke med alle når vi er ude at gå tur men når hun får lov at snakke med nogle bliver hun utrolig energisk og elsker det.
Tricks
Saga kan umildbart de mest basale tricks, men vi træner videre så vi kan lære nogle flere. Hun er utrolig lærenem og elsker at øve tricks.

Hun kan:
- Sit
- Lægge
- Pote (både højre og venstre)
- Lægge sig på siden
- Hente bolden (dog vil hun ikke aflevere den)
- Vinke

Stævner
Har hun ikke været til.
Stamtavle
Hun har stamtavle i DDA

Hun er efter Harristevs Cæsar og Arias Gucci
Køn
En fin tæve.
Beskrivelse
Saga er født den 18 September 2017.

Vi har hentet Saga på Sjælland ved kennel Airas, hvor vi mødte hendes søskende og forældre.

Saga er en dejlige glad vovse, man ser hende sjældent trist. Hun er altid klar på at lege eller gå en tur, men hun kan også sagtens lægge og putte til tv'et.

Da vi hentede hende, tog det hende lige en halv time om at finde sig til rette og 3 timer efter vi var kommet hjem, lagde hun og sov inde i min seng med mig. Saga og jeg knyttede os rigtig hurtigt til hinanden og hun kan altid bringe et smil frem på mine læber.

Hun er utrolig glad for andre hunde og mennesker, men forstår ikke altid når andre hunde siger fra overfor hende, og med alt den glæde og energi hun har, bliver det hurtigt for meget for andre hunde, men hun gør ingenting. Dog har hun stadig sine hvalpetræk, med at ville nappe/bide i fingre, men det er noget vi arbejder på at hun skal stoppe med.

Saga har en æsel bamse som hun elsker. Hun skal altid have den med sig i seng, ellers kan hun ikke sove. Og hvis hun ikke kan finde den, løber hun rundt og leder efter den. Men desværre er hun meget voldsom med hendes legetøj så hun får ikke rigtig lov at have sit æsel længere, da hun allerede har ødelagt 3.

Kommentér på:
West highland white terrier Saga
Annonce