{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mops Perrospequeno | Lobbe 2018

510 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

MichelleAL
Kvinde | 21 år | Oprettet: 24. jul 2018


Mops Perrospequeno | Lobbe

Fødselsår:
2018
Størrelse:
August 2018: 6,5 KG
November 2018: 7 KG
Januar 2019: 8 KG
Marts 2019: 8,5 KG
Temperament
Sød, loyal, nysgerrig, lærenem og en rigtig tryghedssøgende lille fis - altid klar på nye eventyr.. MEN! Han er også en stædig bølle der ikke altid finder sig i at skulle ud om natten!
Tricks
Nej
Sit
Bliv
Plads
Søg
Highfive
Pote
Apport
Møs
Spis pænt
Rundt
En lille smule agility
Stævner
Ingen (endnu)
Stamtavle
Fuld stamtavle og sundhedsbog. Chippet samt vaccineret
Mor: Perrospequeno I vote for Josephine
Mormor: Madonna
Morfar: Hakuna Matata De Lamico
Far: Basically Chester
Farmor: Basically Hailey od Wilmy
Farfar: Basically Kenian
Køn
(S)køn kastreret hanhund
Beskrivelse
Sød, frisk og loyal overfor hele familien. Han elsker nye eventyr og er fuld af energi (spilobbe), men han elsker også at putte helt vildt meget - især i mors seng!
Han vil rigtig gerne ses hele tiden, og hvis man ikke lige kigger på ham når han ønsker det, så danser han for at få opmærksomhed. Når der skal tygges på tyggeben, så SKAL han tygge benene enten på vores fødder, eller så skal han fodres med tyggebenet ligesom en baby.
Selvom racen er kendt for at være super doven, så har han som alle andre hunde også et behov for at fyre sin energi af og det må man sige at han får gjort.. Han drøner rundt fra hans ene kurv til den anden når han har fået fat på noget som han ikke er helt sikker på, om han må tage.
Som de fleste andre kæledyr har Lobbe også fået en masse kælenavne som f.eks Lobski, Prutfis, Spilobbe og Prutkongen.. Godt at han ikke reagerer på Prutkongen..
Hans yndlings legetøj er helt klart store bolde som fodbolde, de små bolde gider han i hvert fald ikke at lege med, kun hvis der er godbidder i.
Han er en rigtig lille charmetrold som altid er klar på at give møsser, man kan ikke andet end at elske ham.. Jeg glæder mig til så mange dejlige år med denne lille skid.
Lobbe blev født den 6. April 2018 og er fra et kuld på 4 mopser. Han er købt hos kennel Perrospequeno - super skøn kennel!

''To the world, you might just be person. But to a pug, you might just be their world.''


Kommentér på:
Mops Perrospequeno | Lobbe