{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Griffon petit brabancon Leopold 2019

858 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Lærke  W
Kvinde | 93 år | Oprettet: 26. sep 2006


Griffon petit brabancon Leopold

Fødselsår:
2019
Størrelse:
4,7kg
Temperament
Trofast kærlig stædig legesyg Optimistisk
Tricks
Sit dæk pote tril rundt bliv indkald.
Lærer hurtigt nyt syntes hurtigt det er kedeligt med gentagelser ??
Stævner
Helt klart en champion ?? men desværre kryptokid så han får en præmie af mig istedet ????
Stamtavle
Fra kennel Mdac
Køn
Han
Beskrivelse
Sødeste sjoveste kærligste lille hund. Han er som racen beskrives en skyggehund, i vores tilfælde min, der følger mig overalt også når resten af familien er hjemme. Han elsker at putte og være helt tæt på sin familie. Der er intet ondt eller aggressivt i ham uanset. Han trækker sig altid fra konfrontationer, men siger fra med en ninja kattelyd, Især hvis de store træder ham over tæerne, så er han fornærmet Han forsvarer også modigt sin mor med børster og stemme hvis der kommer en mærkelig en med en stor hat ?? Leo er meget glad for hunde i alle str. men ikke interesseret i andre mennesker end famile og tætte relationer. Faktisk dybt uinteresseret . Leo er meget legesyg og særdeles aktiv. Han skal brænde krut af på en daglig tur hvor han går løs. Så suser han rundt som en lille pelsraket. Ellers foregår det i stuen om aftenen ?? en tur i snor er Kedelig ?? og regnvejr ??
Leo er på ingen måde behagesyg. Han lærer hurtigt nyt men ser ud som om han syntes man er ondssvag hvis man laver for mange gentagelser. Så nægter han at deltage. Når han er uartig sidder hans ører på en helt speciel bandit måde, og så sidder han på bordet eller roder i skraldespanden eller lignende. Det med skraldespanden Er endnu ikke lykkedes at lære ham?? Jeg havde før Leo en stor stb/bulldog blanding på 30 kg der lystrede mit mindste vink 100% , jeg ved ikke om det er fordi hans lille ansigt bare ikke er til at stå for... men Leo lystrer kun med et der giver mening for ham. Han reagerer feks flot på indkald i hundeparken, måske fordi han ved jeg holder øje med evt. skidte situationer ?!? Man kan ikke være hård ved ham eller ikke respektere ham, så bliver han dybt ulykkelig og bærer nag. Han hader at køre i bil med
Mindre han må sidde på skødet af nogen. Hans ansigt udtrykker altid Hans sindsstemning om han er træt, usikker, tilfreds, utilfreds, fornærmet fjollet glad kærlig .
Han er meget hurtig, adræt og kan klar lange ture uden at køre træt hvis det er sjovt. Han klarer en familie på fem med tre drenge perfekt. Hans ynglings er min mindste på 4 1/2 som er hans nr to favorit efter mig. De leger og putter sammen på deres helt egen måde ??????
Leo bringer smil og glæde hver eneste dag og fylder vildt meget på den gode måde i vores familie .
Kommentér på:
Griffon petit brabancon Leopold
Annonce