{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hvid Schweizisk Hyrdehund Alba 2020

329 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Zaon's homo sapiens
Kvinde | 46 år | Oprettet: 21. nov 2019


Hvid Schweizisk Hyrdehund Alba

Fødselsår:
2020
Størrelse:
Stor dame både i højde og drøjde
Temperament
Skøn unghund, fuld af krudt og ballade. Ret vagtsom hjemme og kan virkelig et "vov" med røv i bukserne. Lidt reserveret overfor fremmede, men dem hun kender, får en meget overstrømmende velkomst.
Hun er en puttegøj der elsker at ligge i ske i sofa og seng. Generelt kan hun godt lide at være meget tæt på (det kan være en anelse grænseoverskridende når man sidder på toilettet f.eks.)
Mega loyal og super kærlig.
Tricks
Ud over de træningsmæssige:
Åbne ulåste døre
Stjæle fra tasker
Stævner
Nej
Stamtavle
Efter BeDaBlanco Exotic Eos x Ekatarina Velika
Køn
Tæve
Beskrivelse
Alba var bestemt ikke planlagt. Hun kom dumpende med meget kort varsel, og det kunne tidsmæssigt næsten ikke være mere upraktisk. Hun var knapt 8 mdr. og jeg havde en der på daværende, var knapt et år, og desuden stod jeg midt i en flytning.
Men alternativet var værre, så jeg tog hende og har ikke fortrudt.
Jeg har pludselig fået en forståelse for, hvorfor man anbefaler en hvis aldersforskel. Der kan være liv i kludene med to store unghunde!
Alba elsker træning og samarbejde, men bliver så overglad at det kniber lidt med indlæringen til tider, men underholdende er det og det er ikke motivationen der mangler, så meget er sikkert. Hun vil slå knuder på sig selv for en godbid.
Der er lidt kleptoman over hende, og når hun keder sig mens jeg arbejder, begynder hun at hente alle mulige ting fra tasker, kurve og skabe. Desuden har det taget et par måneder, at blive enige om at køkkenbordet er no-go. Jeg kommer nok aldrig til at kunne efterlade stegen på bordet, uden at have et kvart øje på den.......
Kommentér på:
Hvid Schweizisk Hyrdehund Alba
x