{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk hyrdehund Jessie 2021

365 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Thea
Kvinde | 30 år | Oprettet: 4. jan 2007


Hollandsk hyrdehund Jessie

Fødselsår:
2021
Størrelse:
Mellem 15 og 20 kg i voksealderen
Temperament
Under udvikling. Men en snu lille ræv, det er der vist ingen tvivl om
Tricks
Jah det gængse og måske lidt til.
Hun skal ikke kede sig for længe ad gangen det kommer der sjældent noget godt ud af.


Stævner
Planen er at se hvad vi kan lide og er gode til. Så kan det jo være at resten giver sig selv :)
Stamtavle
Du Rocher Des Ducs Summer

Mor: Austrian High Spirit From Hell

Far: Deadshot Diesel de Alphaville Bohemia

osv...
Køn
Bestemt en køn lille dame

Beskrivelse
Jessie er hentet i Frankrig. Efter en del research og med den rette timing på kuldet faldt valget på hendes opdrætter i Frankring. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg er ikke i tvivl om at hun har haft de bedste betingelser i hendes første levetid.

Hun er meget racetypisk såvidt jeg kan læse mig frem til :)
En reserveret dame, som knytter sig meget til en person. Man skal gøre sig fortjent til hendes gunst, når den opnås, følger en masse hvalpegoder med som indeholder en del savl, småskræmmer på hænderne og hundepoter på tøjet blandet med en masse entusiasme.
Vagtsom ved nye lyde og fremmede, men følger hurtigt anvisninger og falder til ro igen.
Meget opmærksom på sine omgivelser sammenlignet med min gravhund, hvor man kunne sprænge en bombe ved siden af uden han ville ha opdaget det :D Hun støtter sig meget til sin fører og kopierer ofte adfærden. Hun vil gerne samarbejde og har lyst til at lære og lave noget, men har også brug for friheden til at løse opgaver selv. Tror der er en velbevaret hyrde i hende, men er ikke helt sikker for har ikke haft en før :D
God til at finde ro og slappe af inderdørs når hun har været på tur. Det er nemt at mærke om hun er i balance.

Det bedste hun ved udover mig (lad det vare for evigt) er hendes bold og hun kan stort set altid finde den uanset terræn. Hendes næse er fortrinlig.

Hun er vanvittig kvik. Jeg skal tænke mig om før jeg lærer hende ting og sager, hun opfanger det før vi overhovedet er færdige. Det er både godt og skidt nogle gange. Hun er snu helt ind i knoglerne. Har lært sig selv at åbne døre og laver små lagre og madrationer rundt omkring i hemmelighed. (Hun får aldrig noget at spise jo). Hun lusker rundt med sin helt egen agenda nogle gange, helt i sin egen verden. Taler jeg i telefon så skal der helst findes på noget, så hun igen kan få opmærksomheden.

Hun foretrækker kropskontakt og er vild med at putte. At have hvalp er lidt som at have fået en skygge. Hun sniger sig rundt og følger mig helst alle steder. Sniger sig ind mellem køkkenbordet og mine ben, ligger på håndklædet når man kommer ud fra badet og gud forbyde at man forsøger at få en smule privatliv på toilettet. Det der foregår i kummen er simpelthen så spændende og hun må slet ikke stikke snuden derned. Der må helt sikkert være et skjult spiseligt vidunder nede i den. En dag regner hun det ud.

Jeg glæder mig til at vi skal lære hinanden meget mere at kende, men indtil videre føler jeg at vi er et godt match ;)
Snart bliver hun teenager.. to be continued
Kommentér på:
Hollandsk hyrdehund Jessie
x