{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Hector *kommende Servicehund* 2021

291 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Hippie og Hector
Kvinde | 25 år | Oprettet: 11. aug 2016


Blanding af racer Hector *kommende Servicehund*

Fødselsår:
2021
Størrelse:
Hector er en mellemstor hund.
Temperament
Hector er egentlig en stille og rolig hund. Han er god til at lægge sig ned og slappe af, både derhjemme og ude af "huset".

Der er dog labrador i ham, og han bliver meget glad, når han ser andre hunde eller fremmede mennesker. Det er dog allerede blevet meget bedre.

Han tager de fleste ting ret cool, også selvom han boede på en villavej før han kom til mig, og nu er inde i København.
Tricks
Hector kan kommandoerne sit, dæk og bliv. Derudover går han rimelig pænt i snor, og søger konstant min kontakt og mine øjne med sine egne. Han lytter også til ordet "vente", hvis han tonser for meget derudad, eller skal vente på mig, når vi skal op af trapperne.
Stævner
Ingen endnu. Han er trods alt kun 8 måneder.
Stamtavle
Hector har ingen stamtavle, men der er golden retriever og labrador retriever i ham. Muligvis også flat coated retriever.
Køn
Hanhund - ikke kastereret endnu.
Beskrivelse
Vi hentede Hector den 18/05/2022 hos nogen som ikke kunne bruge ham til det de ønskede at bruge ham til. Så han kom til mig, hvor han skal trænes til at blive servicehund.

Gamle ejere har trænet meget kontakt, og han er meget opmærksom på mig, når vi går tur. Han kan godt blive lidt distraheret, hvis der sker meget omkring ham, men han har heller ikke været vant til at bo inde i byen (KBH) før.

Dog tager han det hele i stiv pote, og gør altid sit bedste. Han er blevet meget bedre til at ignorere ukendte mennesker og hunde. For dem må han nemlig ikke hilse på, da han jo skal være servicehund.

Planen er at finde nogle faste legekammerater til ham, meget gerne i Farum eller et andet sted, hvor der er en hundegård, hvor der ikke kommer så mange mennesker, som man kan have lidt for sig selv i en periode (send mig meget gerne en PM, hvis du bor i nærheden).

21/05/2022:
Vi har været på stationen og kigge på tog for tredje gang. Han fik også afprøvet elevatoren, hvilket han ikke var begejstret for til at starte med, men med lidt lokkeri med en godbid kom han derind. Han tog turen med elevatoren ned meget pænere end op, så det skal han nok vænne sig til.
Kommentér på:
Blanding af racer Hector *kommende Servicehund*
x