{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Bowie 2022

741 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

NHG
NHG
Kvinde | 32 år | Oprettet: 13. maj 2016


Blanding af racer Bowie

Fødselsår:
2022
Størrelse:
54 cm høj
20,5 kg
Temperament
Nysgerrig, legesyg, vagtsom (især om aftenen når det er mørkt), reserveret, modig, selvsikker

Med andre hunde:
Vi øver i at hilse pænt. Bowie vil meget gerne lyde stor og farlig når hun ser andre hunde, selvom hun så gerne vil hilse og lege. Er den anden hund for stor og voldsom, kan det godt blive for overvældende og ubehageligt for hende.

opdatering 4,5 måneder gammel: Bowie er blevet bedre til at hilse på andre hunde. Hun er god til at sætte sig ned og afvente om den anden vil hilse eller ej. Hun er super til at tilpasse sig den anden hund, vil den lege og hvilken form for leg, så er hun med på den. Vil den ikke lege så sætter hun sig bare og kigger på den. I skoven kan hun dog stadig godt have lyd på når hun ser en hund men det er blevet meget bedre.

Med fremmede mennesker:
Nysgerrig men reserveret. Vil gerne snuse og sige hej men trækker sig hurtigt igen, især hvis de fremmede prøver at klappe hende på hovedet, det gider hun ikke. Ind imellem møder hun nogle mennesker hun bare elsker med det samme. Hun hopper ikke op af fremmede mennesker, det er kun mor og far der får dén hilsen.

..........


10 måneder: Bowie bliver mere og mere voksen, har fået meget mere ro og selvtillid. Vi venter stadig på første løbetid.

Fremmede hunde bliver mindre og mindre interessante. Hendes reaktivitet er faldet rigtig meget, om det er alderen og træningen eller om det er sommeren med lyse aftener, er svært helt at sige. Vi må se hvordan hun bliver når det igen er mørkt tidligt.

Hun slapper maks af indenfor og har aldrig travlt med at komme ud, hun har virkelig et godt sovehjerte og sover gerne længe med mig på fridage. Hendes energiniveau går dog hurtigt fra 0 til 100 når vi kommer udenfor. Med mindre det regner, så har hun ikke så travlt med at vi skal lave noget udenfor.
Tricks
Elsker vi
Stævner
Nej
Stamtavle
Nej, blanding.

Mor er 75% australian shepherd og 25% border collie
Far er 75% australian shepherd og 25% labrador
Køn
Tæve
Beskrivelse
Sødeste, kæreste lille røde merle tøs fra 5/9-22.
Hun har indtil hun blev 9 uger gammel boet hos hendes mor med hendes fem brødre.

Hun tager livet i stiv arm og er ikke bange for særlig meget. Måske lidt for støvsugeren........... (Det er blevet meget bedre og hun accepterer støvsugeren nu)
Hun kører fint i bil, tog, bus, metro og slapper bare af på turen. Cykler, store lastbiler, busser eller biler med sirener kan ikke skræmme hende.

Ude får vi at vide at hun er meget "velopdragen". Hjemme er hun en lille bandit men vi er gode til at falde til ro når det bliver for vildt.
Kommentér på:
Blanding af racer Bowie
Annonce