{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Ravn 2022

373 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Blanding af racer Ravn

Fødselsår:
2022
Størrelse:
en lille fis på 6 måneder, det bliver spændende at se hvor stor han bliver.
Temperament
Kærlig, legesyg og helt extremt trænings villig. Han er meget foder motiveret og vil gøre alt for en godbid eller lidt ros.
Tricks
sit, dæk, bliv, gå plads, røre target med snuden, et indkald der bare virker 200%, uanset om der er hunde, fugle eller andet vildt at se. Han er også i gang med at lære at hyle på kommando.
Stævner
nej
Stamtavle
Ulvehund. Hans dna test er på vej med posten, men ud fra hans forældre skulle han være lige omkring 60% ulv og så ellers en fin sammenblanding af schæfer, husky, Ceskoslovenský vlcák, malamute og måske en lille smule samojede.
Han er halvbror til min Kodiak.
Køn
han
Beskrivelse
Ravn her var en omplacering som min udlejer fik hjem fra Tyskland da han var knap 4 måneder gammel. Han havde været omplaceret to gange før og kun i hans seneste hjem i tyskland i lidt over en uge. Da jeg mødte ham første gang, dagen efter hans ankomst, sad han i et hjørne og turde knap kigge i min retning. Jeg syntes han var en sød lille fyr og tilbød min udlejer at tage ham med ud på nogle ture, så han kunne få bygget lidt tillid. Det gik så hverken værre eller bedre, end at han kastede al sin kærlighed på mig (hvilket gik den anden vej også). Samtidig opdagede jeg hvor extremt ivrig han er for at træne og han er også virkelig hurtig til at lære når jeg vil lære ham noget nyt. Så efter en lille måneds tid, fik jeg overtalt min udlejer til at jeg skulle overtage ham helt.
Kommentér på:
Blanding af racer Ravn
Annonce