{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk svensk gaardhund Hugin 2023

291 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Futte B
Kvinde | 41 år | Oprettet: 6. dec 2023


Dansk svensk gaardhund Hugin

Fødselsår:
2023
Størrelse:
Hugin er stadig en hvalp og har alt for travlt til at stå stille, så han kan blive målt, men jeg satser på at han bliver omkring 35 cm høj.
Temperament
Hugin har et temperament der passer perfekt til os og vores livsstil. Han er fjollet og sjov som hvalpe er, men samtidig meget “stilfærdig” og “eftertænksom”. Han er meget obs på mig hele tiden, da vi er sammen de fleste timer i døgnet og har jeg det skidt pga smerter/angst, så er han lige ved min side. Hunde er de utroligste skabninger og empatiske som få -og empati har han spandevis af!
Tricks
Ingen endnu -vi har lagt ud med hvalpetrænings-hold og så tager vi den derfra!;-P
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen
Køn
Han
Beskrivelse
D.15/10-2023 kom denne lille, smukke sjæl til verden og lillejuleaften 2023 flyttede kæreste, lille Hugin ind, efter et møde hvor der ikke var tvivl om, at det skulle være os to! <3
Jeg mistede min Doggo soulmate Mugin d.13/7-2023 og det slog mig fuldstændig ud af kurs. :’( Jeg var fuldstændig knust og det udviklede sig til en meget dyb og omfattende sorg, som ikke synes at have en ende -tværtimod.

Mugin han var en Jack Russel og lignede meget Hugin i både udseende og i særdeleshed adfærd! Jeg ved ikke om Mugin har haft en pote med i spillet, men Hugin har nogle adfærdsmæssige særpræg, der ligner Mugins så meget, at det er skræmmende. Små finurlige ting såvel som mere tydelige ting og det er tankevækkende hvor godt og hurtigt Hugin er faldet til, samt hvor tæt vores bånd er allerede efter 14 dage! Det føles som om vi har kendt hinanden hele livet. Hugin er som en gammel sjæl i en ung krop!<3

Da vi skulle finde navn, skulle vi finde et navn der passede godt til en hund med en gammel sjæl, en trofast ven der altid er der for en og da vi dyrker vikingetiden i fritiden, skulle det selvfølgelig være et navn som stammede fra vikingetiden. Vi læste nogle navne op, som vi synes passede og navnet “Hugin” var lidt en “joker”, da det jo er meget tæt på min tidligere Doggo “Mugin”, men det var altså Hugin han reagerede kraftigt på -som det eneste navn! Så det blev Hugin -som den ene af Odins to gamle, alvidende ravne!
Kommentér på:
Dansk svensk gaardhund Hugin
Annonce