{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Chica... 2005

1.284 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Søren B
Mand | 49 år | Oprettet: 25. maj 2007


Blanding af racer Chica...

Fødselsår:
2005
Størrelse:
Labrador størrelse, vil jeg skyde på. dog lidt bredere :-D
Temperament
Rolig, men på vagt, når der er fremmede som går for tæt på... Chica er dog også tit en være pjatte røv, som elsker at lave sjov og spas samt snakke rigtig meget :-D
Tricks
Ikke det vilde, kun de gængse, dæk, sit, pote, gå pænt, bliv siddende, på plads osv... Forstår håndtegn til dæk, sit og på plads.

Når Chica logre, så gør hun det på den måde, at halen kører rundt som en propel, det ser ret sjovt ud, så måske er det et trick ;-)
Stævner
Ingen...
Stamtavle
Ingen...
Køn
Tæve...
Beskrivelse
Chica er en blandning af en Rotweiler og Amerikansk Bulldog. Det er den 3 hund vi har. Vi fik Chica, fra en familie som skulle skilles, der var Chica llidt over 1 år gammel og de kunne ikke have hende, da hun var skrub forvirret og gøede af alt og alle. Hun kunne også godt snappe lidt ud efter nogen, som gik for tæt på hende. Alt det har vi dog nu pillet af hende, så nu er hun bare super skøn. Den eneste hun går agurk på, det er når vores nabo kommer hjem eller når hun ser ham. Men det er hans egen skyld, han har drillet hende op til flere gange om natten, hvor ham og hans venner står og gør og banker på døren hos os i deres branderter, det kostede så tilgengæld også både naboen og den ene kammerat et par blå øjne, det finder jeg mig bare ikke i, slet ikke når man har sagt de skal lade være op til flere gange og den ene sparker ud efter hunden, så bliver jeg desværre frygtelig gal...

Jeg har haft Amerikanske Bulldog før, 1 hund, i hver omgang. Den første var Harley, han var simpelt hen sådan en vidunderlig god hund. Men han fik en sygdom i tygge musklen, som gik videre op i senerne, så da vi havde ham inde for at blive opreret for 4 gang, syntes vi i samråd med dyrlægen, at Harley skulle aflives. Dyrlægen sagde det var synd at fortsætte med at få ham på højkant, de kunne ikke finde ud af, hvad det var for en sygdom, de havde alle mulige specialister inde over, så det kostede os 27.000 kr i operationer, men hvad gør man ikke for sin bedste ven ;-)

Så købte jeg og min ex en ny Amerikansk Bulldog, han var nu også en skøn hund, men han havde allerede fra lille et sindsygt, bestemmende temperemant. Han var virkelig Alfe han og lystrede kun mig. Han hang op af mig hele tiden og blev afsindig hysterisk da han blev større, når min datter kom hen for at putte hos mig. Ellers kunne de sagtens lege sammen og lave fis og ballade, men så snart hun kom over til mig, kom han farende og var rigtig arrig og det går sgu ikke. så hellere stoppe, mens legen er god. Så efter lang tid med nervøsitet for at han ville bide min datter, skilte jeg mig af med ham og fandt en mand som boede alene og ikke havde børn osv. Det går den dag i dag, super godt og uden problemer og de har det super sammen, så det er rart at høre.

Så nu har vi Chica og hun er super skøn og passer rigtig godt ind i hele familien....


Link til andre foto album jeg har på Galleriet....

Min Bil: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=75369

Modelbiler: http://www.bilgalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=6458

Blandede foto : http://www.bilgalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=4613
Kommentér på:
Blanding af racer Chica...
Annonce