{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kleiner münsterländer Anton 2006

4.096 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

jeanettte l
Kvinde | 39 år | Oprettet: 27. jun 2007


Kleiner münsterländer Anton

Fødselsår:
2006
Størrelse:
Han er ca 53 cm høj.
Temperament
Han har et dejligt temperament. Der er altid fuld fart over feltet :-)
Tricks
Indtil videre kan han sit og dæk både ved man siger det, men os ved og bruge tegn. Han kan dækkes af hvor vi kan gå et godt stykke fra ham og give ham fri. Vi kan få ham til og søge og finde ting os hvis vi siger "kan du finde mors pung" så finder han den og kommer og aflevere den :-)
Efter vi er startet til træning har han lært "stå" øvelsen og er ret god til den. Man kan gå fra ham og tilbage igen uden han går, når bare man husker ikke og have øjenkontakt når man går tilbage :-)
Stævner
vi har ikk været til stævner med ham, men det kommer forhåbentligt.
Stamtavle
Han har ikke stamtavle, da der kun var papirer på hans far. Ham kan jeg dsværre ikk huske hvad hedder. men det er en god jagt hund som har været til stævner.
Køn
en sød lille han hund.
Beskrivelse
Anton er født d.17/11-06 og er en rigtig sød og god familie hund. han er altid glad og livlig, og meget lærernem. Han er måske en smule forkælet, så nogen gange gør han det han vil. men han er jo heller ikk så gammel endnu så det kommer nok med tiden. Det er ikke hver gang han kommer når han er løs i heden, hvis han har fundet noget der er mere "spændende" end os. vi har købt han hos en mand der hedder Torben som bor i Tolne, Anton har 3 andre søskende. Så hvis en af dem skulle komme forbi, så skriv endelig en lille hilsen :-)

Mig og Anton er begyndt til træning i DCH i Skagen, han er rigtig hurtig til og lærer de ting vi øver til træning. Det går dog lidt bedre når vi øver hjemme, han har så meget krudt og vil hellere lege med de andre hunde på holdet.

Imorgen torsdag d. 27/3-08 skal han starte til jagt træning, det bliver rigtig spændende. Han har allerede været med på et par jagte og er rigtig god til det, så det er dejligt.

.-"-.Sæt denne
.//^ ^\\Hund i din
(/(_•_)\)profil, for
._/''*''\_at vise du
(/_)^(_\)-er imod
dyreplageri

D. 20/4-08
Nu har jeg bestilt tid ved dyrlægen til og få Anton kastereret, det sker tirsdag D. 29/4-08. Han er blevet en hanhund med et meget stort H. Og kan ikke koncentrere sig når vi er til træning han sidder bare og hyler og ryster. Så håber det virker så jeg får en normal hund tilbage :-)

D. 29/4-08
Så er Anton blevet kastereret, han kan slet ikke finde ud af den skærm han har fået på. Det er lidt synd for ham, men håber det bliver bedre.
1/5-08
Nu er Anton ved og vænne sig til den skærm han skal gå med efter han er blevet kastereret. Han er så dygtig, vi fik nogle piller med hjem for der ikke skal gå betændelse i såret. Og Anton spiser dem som var det godbider :-)

D. 18/5-08
Så har mig og Anton været til vores første træning efter han er blevet kastereret. Og han var slet ikke til og kende, han var så sød og opmærksom på de ting jeg ville have ham til. Nu har jeg fortrudt jeg ikke fik det gjort for længe siden, for hold da op hvor har det hjulpet :-)

21/6-08

Anton har været til jagt prøve. Selve prøven gik ikke helt så godt, men han fik en vandre pokal for at være den hun med størst potentiale på holdet. Han er ikke så glad for at have de døde kaniner i munden, tror måske det minde for meget om hans 2 venner som er vores katte. Men vi er lidt stolte af ham alligevel :-)
Kommentér på:
Kleiner münsterländer Anton
Annonce