{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hvid Schweizisk Hyrdehund Ursus 2004

5.847 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

joan  v
| 0 år | Oprettet: 17. feb 2005


Hvid Schweizisk Hyrdehund Ursus

Fødselsår:
2004
Størrelse:
65 cm over skulder. Og så vejer han 34 kg. Han er jo ikke så bred endu, da han er unghund. Men kan se at han er begyndt at få flere muskler.
Temperament
Godt temperement og glad for børn, en rigtig god familiehund
Han er utrolig hengiven overfor vores datter på 5 år. Han er ikke reserveret og meget nysgærrig. En rigtig glad hund. Elsker når vi får besøg og så har han en bedste ven i vores venners østriske piencher, som er en måned ældre end ham. Så de leger næsten hver dag.
Tricks
Kan faktisk de fleste dressurting, men har stadigvæk lidt voks i ørene nogen gange når vi laver indkald, men det skal nok komme når vi starte træning igen. Vil også starte ringtræning inden så længe. Han elsker når han bliver beodret siddende indenfor, og så vi går ud og gemmer noget i haven som han efterfølgende skal søge efter, når han så har fundet det, kommer han lige så slolt tilbage med det.
Stævner
Int. stævne i DKK . Herning i november 2004. Det blev til en 2. præmie. Vi var også til stævne i Lunden ved Silkeborg, som er et stævne under DKK, der fik han sin første 2. præmie. Vi skal til stævne igen til august når det er i Odense. Ursus fik en første præmie i Odense og blev første vinder. Næste udstilling er I september i Silkeborg. Ja så blev det til endnu en første præmie.
Stamtavle
I DKK. Han er fra Frankrig fra Trebon kennel. Er medlem af hvid hydehunde klub. www.hvidhyrdehund.dk, en meget spændende hjemme side.
Køn
Han. Og nu er han selv begyndt at finde ud af at han er en stor og farlig dreng. Hvis nu man møder en lidt kåd unghund, så må den jo lige have besked:-) fordi man har glemt at det ikke er så længe siden man selv var sådan. (Men vi er ikke så modige som det skal se ud til. Men sig det ikke til nogen) :-) Når bare virker somom.
Beskrivelse
Flot hvid. En meget familieglad hund. Næsten for meget. Men selvfølgelig er det da dejligt at være elsket. Men er hele familien samlet på tur og en af os går, ja så piver han desværre somom der er nogen der slår ham. SUK. Det har faktisk ikke nøde at være mere end et par skrits afstand. Og når nu det er modenren der står med ham, ja så kan han næsten trække helt af med mig. Han er jo super stærk. Men vi arbejder da på at det bliver bedre. Det er nok det største minus han har. Eller er han bare super DEJLIG.
Kommentér på:
Hvid Schweizisk Hyrdehund Ursus
Annonce