{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer seiko 2006

748 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

torben j
Mand | 54 år | Oprettet: 1. okt 2007


Blanding af racer seiko

Fødselsår:
2006
Størrelse:
H.57 cm vægt 34 kg
Temperament
Glad, kærlig og rolig men begynder at blive mere vagtsom er kun 11 månder. D. 19 november fyldte jeg 1år og det har ikke gjort mig mindre vagtsom!.... Nu tør mor gå de mest mærkelige steder når det er mørkt og i kan tro jeg passer godt på hende! Er ikke en hund der bare "farer" hen til fremmede, jeg skal lige se dem an først.
Tricks
hvis jeg ellers husker det kan jeg: give pote, high 5, sidde ligge og vinke. Det jeg er aller bedst til er at sidde og kigge på at mor og far spiser endda så længe at der står 111 ned ad hagen på mig..... et trick jeg er god til er, at være sikker på at mine menneske søskende kommer op om morgenen så de kan komme i skole.... tricket består i at man stiile og roligt går ind på deres værelse, og reagerer de ikke på det, så skal man bare springe op i sengen slikke dem lidt i hovedet og ellers trække dynen af dem......det er min favorit deciplin om morgenen. jeg kan også gå plads uden snor og komme når der blivver kaldt på mig (når jeg hører det.... ;-)......)
Desuden kan jeg sitte ligge og give hals kun ved håndtegn!
Stævner
nej
Stamtavle
nix
Køn
hanhund
Beskrivelse
Jeg er en glad sort hund som er en blanding af rotweiler og labrador, Jeg har ca 7 cm hale. Er født sådan da min bio. far er rotweiler og har en gen fejl. Dette er noget mine forældre glade for, for så bliver tingene på stuebordet stående, hvis jeg da ikke lige "låner" det ;-) Efter jeg fyldte 1 år den 19 november synes mine forældre jeg er blevet mere rolig, men man er vel også ved at være en form for voksen.
Kommentér på:
Blanding af racer seiko
Annonce