{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Pablo **Ribe hund** RIP 2006

4.916 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Din & Min
Kvinde | 36 år | Oprettet: 5. jun 2007


Blanding af racer Pablo **Ribe hund** RIP

Fødselsår:
2006
Størrelse:
En lille sulten gut på 11,9 kg 19.12
d. 21.12 11.9 kg
d. 22.12 12.5 kg
d. 23.12 12.1 kg
d. 27.12 13 kg
d 29.12 15.4 kg
d 2.01 16.5 kg
d 7.01 15,8 kg
d 13.01 16,9 kg
d 17.01 18,0 kg
Temperament
Han er meget afventende, han vil helst kunne gennemskue hvad det er der skal ske..

Han er meget stille og følger gerne i hælene på mig overalt.

Han er en glad lille hund.

Hvis han ikke sover sidder han helst på skødet.

En lille vagt hund er der vist gemt i ham ;)
Tricks
Han kan tigge? ;)
- sit
- indkald
Stævner
Stamtavle
Nej
Køn
Han
Beskrivelse
Pablo har massere af pletter, to store i hovedet over øjne og øre.

Pablo er en af de hunde der blev redet onsdag d 19.12 i Ribe
Der kommer mere løbende

D. 20.12 Natten til i dag har Pablo og hans plejemor sovet inde på stuegulvet. En meget urolig nat, Pablo vandrede flere gange rundt, han nåede både op på sofabordet og op i vindueskarmen ;) Han virker meget træt i dag, men vi begge kom også meget igennem igår ;)

D. 23.12 I nat er vi alle rykket ind i soveværelset :)

D. 24.12 Pablo har lært at sitte! :D

D. 27.12 I sammenråd med egen dyrlæge spiser Pablo nu opblødt hvalpe tørkost :)

D 31.12 Pablo lader til at forstå at der sker noget specielt i dag, vi fejre for første gang nytårs aften hjemme. Det klarede han helt suverent, han var en smule skræmt, men ikke noget overvældende:) Dyygtig dreng!

D. 2.01 Pablo er nu gået fra at være en sky lille hund, som var bange for høje lyde og hurtige bevægelser til at være en legesyg og meget kærlig hund. Vores andre hunde har taget rigtigt godt i mod ham. De er nu alle tre begyndt at dele samme kurv :D Han har fået lidt på sidebenene, det pynter jo alt sammen.. Han er også ved at være rigtig god til indkald :D

07.01.08
Pablo´s ophold her har ellers, indtil videre, været smertefrit.. Men så begyndte hans appetit at svigte, fra i lørdags af har den slet ikke været der.. Igår aftes virkede Pablo helt passiv, uden lyst til hverken kylling, leg eller hapsere, i morges så han bare værre ud. Hans øjne hang, og det eneste der passede ham var at sidde på skødet.. Barbu-afsted til dyrlægen i dag kl 10, efter aftale med dr. dyr har de så beholdt ham til prøver..

---
Puh.. Pludselig ringer dr dyr, en del tidliger en vi havde regnet med og sir: "kom og hent drengen, han vil hjem" ..noget i den stil ihvertfald ;)
Vi kører så derned og finder pablo hylende, liiiige ind til han ser os :D Åh, Det varmede :)
Efter en længere fortælling får vi diarsanyl med samt noget skånekost og en ormekur.. Og sætningen "han er ikke helbredt" Øv, der dalede humørt lidt igen.. Vi skal så snakke sammen igen i morgen eftermiddag for at få svar på nogle blodprøver de har taget i dag.. Nu krydser vi så fingre for at det var en eller anden omgangssyge-agtigt-noget.. Anyway, så ligger han på sit mors skød og putter nu..

08.01.08
Så har jeg snakket med dr. dyr... Puh ha...
Han forklarede noget jeg forstod "Pablo kunne komme sig" og en masse tekniske termer jeg så ikke forstod så meget af.. Så han skal til dyrlægen igang i morgen og i drop, da han er meget dehydret..
Hans lever/orme tal (ved ikke om det hænger sammen) men det der orme tal som højst må ligge på 600 lå på 1500!? Så der er spoleorms-paaarty.. Men de kommer væk!..
Dr.dyr sagde også at han før havde set de tal der var kommet på Pablo, hos andre hunde der havde haft en skidt start, og han havde set dem komme sig, med den rette behandling vel at mærke..
Sikke en sten der er faldet fra mit hjerte..

09.01.08
Pablo har i dag ligget i drop hos dyrlægen..
Han ser meget bedre ud i dag, han ser næsten normal ud :) Han har tabt sig igen efter har denne omgang, men dr.dyr har vi løbende kontakt til, så vi krydser finger og håber at Pablo vil tage på :)

d. 17.01 Nu er Pablo begyndt at tage på igen! :) Han er frisk igen, og sund.. ...og dejligt!

Jeg skriver d. 7.03 Det er ved at vær noget tid siden, men Pablo og vores egen hund kom op og slogs, hvilket resulterede i skader på begge hunde. Efter dette kunne vi ikke have begge hunde sammen igen, af frygt for flere kampe. Pablo skulle derfor hen til en anden familie, hvor han dagen efter overdragelsen blev aflivet.
Her i denne del af fortællingen er der blevet sagt mange usandheder, og der er endnu flere uoverensstemmeleser. Mere skal der ikke siges..

Andet en RIP Pablo, du var en fantastisk glad hund. Så sød og varm. Det bedste du viste var kæl og mad, leg og gå ture.. En rigtig hund, kærlig og glad.. Vi savner dig Pablo, og der er så meget vi gerne vil gøre om..
Men du er et bedre sted nu, et fredeligt og endnu kærliger sted..

Æret være dit minde!
Kommentér på:
Blanding af racer Pablo **Ribe hund** RIP
Annonce