{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Newfoundlænder Oliver <33 *RIP* 2007

3.630 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Newfoundlænder Oliver <33 *RIP*

Fødselsår:
2007
Størrelse:
Oliver er bare en høj hund ;-) Præcis ved jeg ikke.
Temperament
Ja, Oli er jo en lille bandit, men det går over jo ældre han bliver :-) Dem kan vi også selv mærke. Han er altid glad, og ihvertifald noglelunde rolig "hehe". Han er super imødekommende, og elsker at gå på opdagelse, og selfølgelig at løbe ud igennem baghave-hegnet og besøge alle vennerne, som heldigvis har en telefon, så de kan ringe når han vil hjem (:
Tricks
Sit, Gi' Pote & Sit Hep (:
Stævner
Nej. ;-)
Stamtavle
Far: Newetta's Bring Back Leroy Brown
Mor: Amanda
Farfar: Den Brune Bamsebjørn V.D Waterkant
Farmor: Newetta's Guardian Angel
Morfar: Egebæk's Talking About Chocolate
Mormor: Newfoundlandhuset Olivia
Farfar's Far: Newetta's Charlie Chap
Farfar's mor: Trinity's Enya La Gorda
Farmor's Far: Milos Vom Riesrang
Farmor's Mor: Newetta's Cassie Chablis
Morfar's Far; Iscadore V. Tiroca
Morfar's Mor: Egebæk's Irresitible Ida
Mormor's Far: Cle Bas Json Black Buffalo
Mormor's Mor: Newfoundlandhuset Kia
Køn
Han. - Oliver er ikke kastereret.
Beskrivelse
Svanekær's Albee, = 100 % Oliver :D

Velkommen til Oliver's Profil :)

Oliver er en lille dreng på snart et lille år. Han er super dejlig, og er familiens lille engel derhjemme :)

Oli kan være noget fræk, og er kun ved at lærer at han altså ikke har en " plads i sofaen " derhjemme, eller bestemmer over os. , - Han bliver bedre for hver dag til det,.

Vi fik ham, fordi vores gamle dejlige vovsi Totti døde :'( , - og vi måtte havde en ny! Og self. en newfer igen! ( Vi er alle i min familie helt pjattet med racen og den hører til i vores hjerter!) Vi startede med at ringe rundt til en hundejer som havde en vildt lækker ung newfer Bailey. Vi var meget intreseret i den, me desværre blev den solgt til en familie der ville udstille den i holland. Men den forrige ejer ringede rundt til ALLE bekendte newfer-avlere, ejere & hvalpejere. og det endte hos Kennel Newetta ejet af Michelle. Vi kiggede på Luka ( Look at Me ), og den var dejlig, men en mere ja, " Ubamset ædlere newfer" som mange gerne ville ha' i USA. Men den købte vi ikke. Men deres samarbejds-partner kennel svanekær henvendte hun os til. De havde en masse vovser, som vi kørte ud og kiggede på. Vi valgte imellem 3 hvalpe, de sidste af det kuld. Eller vi havde bestemt os for " Albee " der. Vi så ham, og hentede ham samme dag. (; Det var bare dejligt.

Nu har vi ham altså, og vi fortryder ikke! ;) Han er bare vildt kærlig, og passer på os som en bjørnemor forsvarer sine unger mod en agressiv sulten han.

Jeg vil anbefale Kennel Svanekær, hvor ALLE dyr har det godt! ;o)

Hihi ö.. Oli dreng er ved at lærer at gå pænt på tur, og han er virkelig dygtig, men så snart en anden hun kommer vil han - eller nærmest skal han hen og sige hej! :D.

Mere kommer nok, men ellers følg med i hans dagbog, :)

Læg gerne en kommentar/hilsen til ham, og han vil svare tilbage ;) - meget gerne også en stemme.

- - - - - - - - - - - - - - - - Olivers Dagbog - - - - - - - - - - - - - - -

24/1 . 08'

Oliver fortæller:
"Idag fik vi besøg på kennelen af nogen rigtig søde mennesker, og de nussede med mig i en halv time før de gik igen!
Senere kom de søde mennesker igen, og min far tog mig op og bar mig ind i noget de kalder en bil, der sad vi så i laaaang tid,. Og de søde mennesker tog mig med hjem til et dejligt sted de kalder et hus , der skal jeg bo frem over med to børn, en kat , og deres forældre, øj, jeg lever jo i paradis !

- Knus & Kram Oliver

1/8. 08'

Oliver fortæller:

Jeg er rigtig glad for at bo her! Jeg har allerede fået min plads i sofaen og har mødt andre søde hunde! Jeg bliver leget med, nusset, kysset & krammet og fodret, kan man være mere lykkelig?

-Oli.

13/10. 08'

Oli fortæller:

Hej alle venner!
Jeg er ved at lærer at gå pænt i snor. Er jeg ikke bare heldig? Men min far og søskende syntes nogle gange jeg er lidt af en bisse. De er bare for gammeldags! Vuf Vuf. ;-)

- Knus Oliver.

9/1. 09'

Vovse fortæller:

Vuuf! Jeg er bare em heldig hund. Den 20. december tog min familie mig med til landet svergie. Vi kørte i uendelig lang tid, og nåede efter lang tid et kæmpe skisportssted. Der var massere af sne, i kunne tro det var sjovt. Jeg var med ude og se når Frederikke og Nikoline stod på ski, og det så sjovt ud. 1 dag før juleaften flyttede der nogle mennesker ind ved siden af os, samt en sød sød damehund, Easy. Vi legede sammen, men hund var lidt sur. Men det var faktisk ret sjovt i det hele taget.

Kys og mys hund.

Torsdag den 24 September blev Oliver aflivet, da han havde revet sit ledbånd over. Vores smerte er meget stor, da han har været som et barn/bror for os.
Kommentér på:
Newfoundlænder Oliver <33 *RIP*
Annonce