{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Amerikansk bulldog Gabi 2005

1.282 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Michelle B
Kvinde | 34 år | Oprettet: 15. sep 2006


Amerikansk bulldog Gabi

Fødselsår:
2005
Størrelse:
45 kg. Så stor, meget stor. det føles hvertfald sådan nogle gange. Gabi elsker nemlig f.eks at ligge på skødet, og når Theis min anden hund på 5 kg får lov til det, så syntes Gabi også at hun skal have lov.

Jeg har også altid ladet mine hunde sove i sengen, og det har også altid godt kunne lade sig gøre, indtil vi måtte skifte den gamle store seng ud med en 1,20 seng, så kan det altså godt være lidt trængt. Heldigvis er det kun midlertidigt. Ellers kunne det altså godt være jeg havde taget hundekurven i stedet. ;)
Temperament
Dejligt. ALTID glad. Hun er simpelthen så god til både mennesker, børn og dyr, store, som små. I min kærestes famillie har vi 2 handicappede børn, som begge er bange for hunde. Jeg husker tydeligt første gange hun skulle møde dem, hun satte sig bare lige så pænt og slikkede forsigtigt dem på hånden og hele dagen var hun bare helt rolig omkring dem, i stedet for at være en stor buller-basse, som hun plejer nogle gange at være. hun er utrolig god til at læse folks svagheder og tackle dem kanont.
Tricks
En smule

Sit
Dæk
Omkring
På Plads
Og så giv pote (det er hun rigtig god til. hun har fået den ide at hvis man giver pote så fortjener hun mad, hvilket kan være rigtig irreterende når man for 50. gang får hendes pote indenfor 10 min. :)
Stævner
Hun har været til en masse udstillinger, som hvalp, og fået en masse 1. premier, men det var før jeg blev hendes ejer.
Stamtavle
Ja. men må indrømme jeg ikke kan huske den udenad, men jeg vil helt klart finde den (ved godt hvor den er) og få skrevet den ind.
Køn
Tæve.
Beskrivelse
Jamen bare dejlig. Hun er skøn. Jamen hun er som i andre ville beskrive jeres elskede hunde. De er skønne og skøre, og vi elsker dem over alt på jorden.

Til slut vil jeg lige dele en lille særhed med jer, sm gabi har. Gabi har nemlig evnen til at smile til en, tror nok mange andre hunde kan det, men jeg synes bare hun er så sød når hun gør det fordi hun er glad for en. Det varmer om hjertet at vide man er savnet :D
Kommentér på:
Amerikansk bulldog Gabi
Annonce