{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Schæferhund Chilli 2006

654 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Lena Juul M
| 44 år | Oprettet: 12. feb 2008


Schæferhund Chilli

Fødselsår:
2006
Størrelse:
Chilli er en blanding af en Schæfer og Labrador. En dejlig guldklump på 30, 25 kg (Det var sidst hun blev vejet hos dyrelægen.
Temperament
Chilli er den mest temperamentsfuld hund jeg kender. Hun finder sig i mere eller mindre alt. Og er der noget Chilli ikke vil, så går hun et andet sted hen.
Tricks
Chilli er fuld af spilopper. Det bedste trick hun kan er, at charmere sig frem hos alle.. Hun er god til at få folk til at smile, og går lige i hjertet på folk..
Stævner
Ingen stævner, da hun ikke kan deltage pga hun er en blandingshund.
Stamtavle
Ingen.
Køn
En dejlig ung dame (tæve)
Beskrivelse
Chilli er og bliver bare den dejligste og kærligste hund på hele jordkloden ;oD Jeg har været rigtig heldig da jeg fik hende.. MORS SKAT..!! Chilli har ikke haft den bedste start på livet. Jeg fik hende, da hun var ca 7 måneder gammel. Inden da havde hun haft 6 andre hjem, hvor hun i hvert falde to af stederne har været behandlet meget dårligt, var blevet tævet, sultet og når man som hvalp kan have uheld indenfor og ikke holde sig, fik man osse en straf for det. Chillie skulle have været på internat, men jeg blev kontaktet af en god veninde som havde tage Chilli til sig og blev spurgt om jeg ikke ville have hende, da hun i forvejen havde en hund og ikke kunne have endnu en.
Kommentér på:
Schæferhund Chilli
Annonce