{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hvid schæfer Kovo 2008

3.292 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Christina A
Kvinde | 47 år | Oprettet: 30. jun 2008


Hvid schæfer Kovo

Fødselsår:
2008
Størrelse:
Lille bitte hvalp på kun 8 uger. men en dejlig dreng
født den 13 .05. 08 i århus

her den 18-7-08 vejer kovo 8,4 kilo og er knap 39 cm i højden
Her den 27-7-08 vejer kovo 9,6
ved dyrlægen den 29.7 vejede han 10,6 kilo og fik ros af lægen, han er flot og norma, skønt den 13/10 ved dyrlægen vejede han 26,5 kilo , blev rabis vac plus hunde pas
Den 9 dec vejede han 35 kilo ved dyrlægen og jeg har målt ham til 64 cm i højden, midten af juli 2009 var jeg til 1 års tjek, vejede 39 kilo, og dyrlægen sagde jeg er fin og dygtig.
Den 2-12-2010 vejer han 39,5 kilo.
Temperament
stille og rolig, men han er en bandit bider i mine roser, snupper ting og sager som han løber væk med.
meget hurtigt faldet til her
han er en stædig dreng, vil helst bestemme tempo når vi går tur,vil i det hele taget bestemme alt selv. Han er blevet meget rolig og er rigtigt rar at omgås. lystre fuldt ud. så det er super dejligt. han er en rigtig mor dreng. vil gerne nussse og kæle.
Tricks
ikke ret mange endnu, men kan dog lystre på navnet.
janne har glemt at lære den triks
han spiser stille og roligt af hånden, kan sit på komando, næsten dæk også, han er begyndt at komme med det vi kaster ( bold, bideting, ) han griber godbider når vi kaster dem til ham.
Stævner
den 7/9 08 i ejstrupholm vandt han 1 pladsen og kfds bedste baby Den 5/ 10 08 i Helle hallen vandt han 1 plads og blev kfds bedste baby, samt blev champ baby Den 19/10 mørkholt camping fik han første plads og blev bedste baby Den 16 nov fik han første plads i tyskland, den 7 dec i nørre åby fik han første plads og den gyldne hund, I år 2009. har han kun vundet første pladser uden at gå videre. han gider ikke gå pænt, den drønnert. han fik første plads den 20 juni i Odense. men gik ikke videre , træls, den 8 / 8 09 gik han videre, men vandt ikke anden omgang fordi han ville lege. Den 6-9-09 fik han uch og var i ringen igen , men han havde desværre dårlig mave. så han ville ikke gå pænt. men vi tager den bare næste gang . Tyskland gik godt første plads igen og videre deltagelse. skønt, men vandt desværre ikke i den runde. men fik unghund cert. Den 6-12-09 gik godt flot bedømmelse fra dommeren. samt fik cert. anden omgang vandt han ikke øv øv.
Han er blevet dansk champion. så det er dejligt.
Stamtavle
mor : Fuji
Far : Kappelgaard`s Tyson
ddh stamtavle
Godkendt den 9-12-09 til avl ..BB hofter og 00 albuer.
Køn
han
ja meget køn

Kovo er kastereret, på grund af gigt i venstre knæ.
Beskrivelse
er super skøn og næsten renlig, kun sket få uheld, render til døren når han vil ud. han kommer når vi kalder. er heldigvis også stoppet med at bide vægge og paneler i stykker. samt sprede aviser ud over det hele. han er blevet bedre til at vil lege med bold og andre ting , han er stoppet med at ødelægge ting og hus. men han er stædig når han synes det skal være ham som skal bestemme. han synes lige for tiden at han skal besøge en schæfer tæve længere oppe af gaden. men det mener tævens ejer ikke om. hun er alm schæfer , ikke go blanding hvis hvalpe skulle melde sig. han synes bestemt selv at han skal sprede sine gener rundt.
Han er blevet den mest rolige og fantatiske hund man kan ønske sig. han bliver fodret med råt nu og det er han helt vild med.
Kommentér på:
Hvid schæfer Kovo
x