{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Amerikansk bulldog Matti Vega 2004

3.902 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Dennis N
| 43 år | Oprettet: 21. maj 2005


Amerikansk bulldog Matti Vega

Fødselsår:
2004
Størrelse:
8 uger: 9 kilo
5 mdr.: 25 kilo
10 mdr.: 36,5 kílo
Temperament
Rigtig sød hund, med et godt temperament. Han er glad for alle, god med børn, og andre hunde. Katte er han dog ikke gode venner med. Update: Katte er han blevet bedre til, nu syntes han tilgengæld at det kunne være sjovt at tage livet af en schæfer eller to.
Tricks
Sit, dæk, plads, og bliv... indtil videre. Med træning har han potientiale til meget mere. UPDATE: Vi er startet til hundetræning, hvilket er kanon. Og lige en tak til Dch for at tage hunderacer af "særlig farlig karakter" ind. Og så lige et minus til Politihundeforeningen, som kalder dem: hunde af "særlig farlig karakter"! Men ellers er det dejligt at gå til hundetræning, og det syntes Matti også, han er utrolig lærenem.
Stævner
ingen.
Stamtavle
desværre ikke...
Køn
Han. Update: MEGET HAN. Matti er kommet i lømmel alderen, hvor han er ved at finde ud af hvad den rigtige ende er på en tæve.
Beskrivelse
Rigtig dejlig hund, meget klodset, men han er jo stadigvæk hvalp. Han mener dog ikke selv han vokser, og tror derfor at det er iorden at sidde ovenpå en, selvom han nu vejer 25 kg. Han er meget legesyg, og glad for godbidder. Håber at jeg får ham trænet godt op, han er glad for at lære. Update: Træningen går kanon, men han tror stadigvæk at han er et lille fnug, så han har det med at hoppe op i skødet af folk, eller på maven af hans ejer, når han ligger og sover på sofaen.
Kommentér på:
Amerikansk bulldog Matti Vega
Annonce