{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Amerikansk bulldog Gucci***død 15/6-07*** 2005

6.255 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Mia Christina B
| 46 år | Oprettet: 20. jun 2005


Amerikansk bulldog Gucci***død 15/6-07***

Fødselsår:
2005
Størrelse:
Født den 8-04-05, vejer ca 32 kg.
Temperament
Legesyg med måde, ellers meget rolig. kærlig,nysgerig :). En rigitg puttegøj. Er blevet rigtig god til, at være sammen med andre hunde, men jeg vil gerne at det er mig der bestemmer.
Tricks
Kan sit, gø og give pote på kommando.
Spiser først når der bliver sagt værsgo.
Stævner
Ingen endnu
Stamtavle
Jo på min mor Chili..
Faren Skipper har ikke..

Begge hunde er herinde :), kan også ses på http://www.123hjemmeside.dk/Amr-Bulldog_Chili.
Køn
Tæve..
Beskrivelse
Jeg er nu blevet 25 kg stor , og er faldet rigtig godt til i dobbelt AA. Det bedste jeg ved er, at putte sammen med mor og far oppe i segen og på sofaen. Når der kommer besøg, er jeg begyndt at gø, så folk kan se at det er mig der passet på huset. Jeg elsker at være ude og lege med mine legekammerater. Jeg fået 3 gode legekammerater indtil videre, det er Vaks som er en papillon, Lexus som er en bokser, hun er min nabo samt Moniqe hun er en rottweiler. Jeg ligner min mor Chili rigtig meget :o) Jeg elsker at være ude i mor og fars have og grave huller i græsplænen, og når far kommer og dækker dem til, så graver jeg bare nogle nye :o) Jeg elsker også at kommer til stranden og bade, det er så skønt så skønt. Men når der kommer en bølge, så synes jeg ikke at det er så sjovt.


D 7/3-06
Vi var ved dyrerlægen med Gucci i fredags for at få hende tjekket for HD, da hendes søster Tulle desværrer har det. Vi regnede selvfølgelig at alt var OK, men det var det desværre ikke. Hun har helt det samme med hendes søster. HD i grad D på vej til E og masser af slidgigt omkring knoglern, og hun er jo kun 11 måneder. Jeg var så ulykkelig da jeg fik beskeden.

Opdateret 15/6-07
Vi måtte fredag d. 15/6-07 ned med vores lille prinsesse, for hendes HD var blevet så slemt at hun næsten ikke kunne gå :(
Det var bestem ikke det vi havde ønsket skulle ske, men det er ikke værdigt for så stor en hund ikke, at kunne komme ud at går tur, uden hun skal ligge 2 dage hjemme, fordi at hun næsten ikke kan gå.. Men puha en ting er sikkert, det gør jeg ALDRIG mere. At se sin lille pige ligge der og vide at hun ikke skal men hjem lege igen, gør så ondt i ens hjerte. Så vores lille Gucci pige, vil MEGET savnet af mange mennesker. Vi savner hende allerede, og der er så tomt og stille her hjemme. Men vi vil altid ELSKE vores lille pigen så højt, og hun vil altid fylde en stor plads i vores hjerter.
Må du hvile i fred lille skat.´

*********** Vi har valgt ikke at modtage udfordringer***********
Kommentér på:
Amerikansk bulldog Gucci***død 15/6-07***
Annonce