{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Lady *R.I.P* 2003

1.011 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Glenna B
Kvinde | 43 år | Oprettet: 6. okt 2008


Blanding af racer Lady *R.I.P*

Fødselsår:
2003
Størrelse:
57 cm høj.. vejer 26 kilo.
Temperament
Helt stille og rolig indenfor.. lister nærmest rundt.. Tager revance når vi kommer udenfor. Meget hysterisk... bliver så sur hun er nød til at lade det gå ud over en gren... f.eks. når Sia driller eller vi skal køre bil.
Tricks
Gi pote... gi lyd(gør) sit, dæk, dæk på afstand og kom.
Stævner
ingen
Stamtavle
Ingen. Er en blanding af Schæfer og Tervuren
Køn
Tæve
Beskrivelse
MORS HUND... ingen tvivl.. den dejligste tøs på jorden. Ligger for foden af trappen hvis jeg er ovenpå... sidder ved stalddøren(er bange for hestene) hvis jeg er i stalden... hun følger mig rundt og ligger gerne for mine fødder hvorend jeg sidder. Hun er ret reserveret overfor fremmede og nogen gæster under hun end ikke et blik, men for min kæreste og jeg er hun utrolig kælen og ligger sig gerne om på ryggen for at få kløet maven.
Hun er købt på et dyreinternat da hun var 3 mdr. gammel. Desværre lider hun af svær gigt i begge hofter og har en skade på den ene hofte, så det er nok begrænset hvor længe endnu hun holder. Det bliver med stor sorg at sige farvel til hende.

*************************************************************************

Onsdag den 29. juli 2009 kom dagen vi vidste bare ville komme alt for tidlig. lady's hofter kunne ikke bære hende mere og det er med kæmpe sorg at vi måtte ringe efter dyrlægen og lade hende sove ud. Med respekt over for vores elskede hund, kunne vi ikke længere lade hende blive blandt os og vi måtte sige farvel. Hun er savnet og vil altid være det. Bedre hund findes ikke på gud's grønne jord. Vi vil altid elske dig.
Kommentér på:
Blanding af racer Lady *R.I.P*
Annonce