{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Olde english bulldogge Fenja 2009

1.950 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Tanja L
Kvinde | 33 år | Oprettet: 30. jan 2008


Olde english bulldogge Fenja

Fødselsår:
2009
Størrelse:
Stadig kun en lille hvalpe prinsesse, så meget lille endnu.

22/11/10: Fenjfa er vokset rigtig hurtig og er ved at være ret stor. hun vejer omkring 25-26 kg ..
Temperament
Meget rolig, lidt nervøs ved nye ting og især nervøs ved biler og traktore ;)
Tricks
Hun er lige ved at lære at ''sitte'' og komme når man kalder..
Hun har nu også lært at ''dutte'' i hånden for en kiks :D
Hun kan nu:
Sæt dig
Læg dig
Giv pote
Gå pænt
Tigge
Læg dig
give pote
og den anden
dutte hånd
bliv
Stævner
Ingen endnu :)
Stamtavle


Gargoyle's Hugo
Bullforce Monster
Far:Bullforce Monza - Gargoyle's Gladys
Bullforce Bennie of Diz-Che
Bullforce Sissi
Bullforce Hickory


Who's Your Daddy from Energy Bulls
Baco From Energy Bulls
Mor: Bullforce Inga - Beau V.D Redboekeniers

Gargoyle's Brummy
Bullforce Santiaggo
Bullforce Apollo


Håber det er til at finde rundt i :)
Køn
En lille tæve prinsesse <3
Beskrivelse
Hun er en rigtig dejlig hund, hun er en trygheds-narkoman som helst skal have opmærksomhed hele tiden <3 HUn er rigtig glad for børn, og elsker at komme med rundt og lege med andre hunde.

D. 16/11-2010 Blev Fenja stereliseret, operationen gik rigtig godt. :) Jeg var så nervøs for hende, men blev enormt lettet da de ringede fra dyre hospitalet og fortalte at hun var ved at vågne og det var gået som det skulle, et par minutter modtager jeg en mms fra en af sygeplejerskene der ude, fori der er et billede af Fenja der er ved at vågne og en tekst med at hun har det godt :) nøj, hvor blev jeg glad. Man får altid så god behandling der ude.
Da vi kom hjem skulle vi holde hende i ro et par dage, men at holde Fenja i ro er hvis letter sagt end gjort, da vi kom hjem sov hun men ved midnats tid var hun frisk igen og syntes nu at hun skulle ud at lege. så vi opgav det med at holde hende i ro, men holdt istedet rigtig meget øje med hende når hun var ude.
Idag D. 27/11-2010 ligger hun og knasker kødben og hygger sig og har helt glemt at ''mor'' var ond og efterlod hende ved de ''onde'' dyrlæger. Intet er at mærke på hende, udover at hun er blevet lidt mere rolig og nu godt kan lægge sig i kurven og slappe af, selvom der er gæster. :)

22/11/10 nu har vi efterhånden haft vores prinsesse i et godt stykke tid, hun er simpelthen så dejlig, alle elsker hende så vi har hende altid med os rundt og hun nyder det.
hun kan også være en rigtig bandit, nu hvor hun er i teenage alderen er det ikke altid man lige lytter til hva ''mor'' og ''far'' siger, nej nej jeg løber da bare rundt om dem så de ikke kan fange mig for jeg skal ihvertfald ikke ind nu. Det er indtil videre blevet til 2 ødelagte topmadresser, 2 opladere, en jakke og en masse sko. Det dejligt at have hvalp :D

men lille skat, jeg elsker dig af hele mit hjerte vil gøre al for dig, du min lille baby. :D du har gjordt så meget for mig på den korte tid jeg har haft dig. glæder mig til mange flere fantastiske år md dig min smukke skat <3

Fenja har være syg, men nu er hun endelig rask. Hun fiik lige redet sig en gang tarm betændelse. Årh det var så synd for min lille baby. :s
Har ikke haft hende så længe så der vil komme mere tekst efter jeg lære hende bedre at kende.
Kommentér på:
Olde english bulldogge Fenja
Annonce