{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Chihuahua/D-S gårdh. JACK 2009

2.210 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Carina Lyons *
Kvinde | 41 år | Oprettet: 15. maj 2010


Blanding af racer Chihuahua/D-S gårdh. JACK

Fødselsår:
2009
Størrelse:
Lille hund.
Under 20 cm høj.
Temperament
Knald i låget :D

Altid frisk på at løbe efter ALT der bevæger sig.
Tricks
Sit, dæk, rulle rundt, hilse (give pote), "high five", rejse sig op på bagbenene (han ligner en hare når han gør det), vente på et "værsgo" inden han må tage en godbid.

Vi øver i øjeblikket på "spil død".

Han elsker at lære, så der kommer nok mange flere tricks hen ad vejen.
Stævner
Ingen (endnu)
Stamtavle
Far: Frygtløs (Chihuahua/Tzi Tzu)

Mor: Sofie (Dansk-Svensk gårdhund)
Køn
Hanhund.

Kastreret den 11. maj 2010.

Beskrivelse
Også kendt som 'Mælkesnitten' ;)

Jack er født den 9. september 2009. Han vejede 211 gram. Hans søster vejede 240 gram. Små pus :)
Han kom til verden på dramatisk vis. Sofie (hans mor) havde frygtelige smerter og kunne ikke føde hvalpene selv, så hun blev hasteindlagt på dyrehospitalet til kejsersnit. Den første hvalp de fik ud var død, den næste var rådden (!?!), men de to næste var i live. Jack's søster er faldet ud efter Tzi Tzu´en, hun ligner sin far rigtig meget.
Sofie var rigtig dårlig i omkring 24 timer efter kejsersnittet og var under konstant overvågning. Men hun blev heldigvis bedre og har det fint idag :)

Jack er en aktiv lille hund. Han elsker at lege, gerne hele dagen. Når han (endelig) synes det er tid til en lur, skal det helst være på skødet eller ovenpå vores fødder :)

Han elsker at få lov at sove i sengen og komme med ud og kører bil :)

Jack er frygtløs (mere end sin far ;) ) - eller også er han dum. Han løber efter ALT der bevæger sig. Han elsker at løbe efter hestene og har absolut ingen respekt for deres ben og hove. Han tror så meget på sig selv at han godt mener han kan nå at komme væk, inden de får trådt på ham.
Men i juli 2010 gik det "galt" - Jack var med ude og fodre og lige præcis den dag, var hestene lidt besværlige og Jack synes han ville "hjælpe" og render bag en af hestene og gør. Hesten vender sig pludselig om for at komme over til sin egen spand og får trådt på ham :( Han SKREG!! Og jeg blev så forskrækket at jeg ikke anede om jeg skulle tage ham eller få ro på de heste med maden... jeg valgte det sidste og da jeg 20 sek. efter kommer over til ham, sidder han og "vinker" med det højre forben. Pyyyha, så var der i hvert fald ikke noget der var brækket. Jeg tager ham med ind og køler musklen ved højre forben og lægger ham på hans yndlingssted i sofaen med tæppet om ham og der ligger han så til om eftermiddagen. Da jeg kommer hjem løber han rundt som han plejer - tsk tsk :D

Han har desværre også en tendens til at ville jage biler og cyklister - det arbejder vi ihærdigt på at få stoppet.

Han synes det er SÅ herligt at lege med kattene. Så leger de fangeleg i hele haven. Han bliver dog lidt ked af det, når de kravler højt op i træerne og ikke vil komme ned. Men så finder han bare på noget andet at lege med.

Store bolde er bare sagen. Vi har en basketball og en fodbold til at ligge i haven og han synes det er rigtig sjovt når vi sparker til dem og han så kan løbe efter imens han bjæffer. Han får sådan en rigtig legesyg hundehvalp-bjæffen når han leger med de store bolde :)

Vi træner stadig at han skal komme når vi kalder. Han er overhoved ikke enig og ignorere os fuldstændig hvis han er ophidset over et eller andet, der er mere spændende.
Kommentér på:
Blanding af racer Chihuahua/D-S gårdh. JACK
Annonce