{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Papillon Daisy AKA Krybet 2005

2.993 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Papillon Daisy AKA Krybet

Fødselsår:
2005
Størrelse:
Mindre end en "normal" størrelse Papillon. Næsten Chihuahua størrelse. Hun vejer lige omkring 2 kilo, sidst hun var på vægten sagde den 2300 gram....
Temperament
Hun er en temperamentsfuld lille dame, der kun gør hvad hun selv vil.
Hun er ikke den bedste til at lystre komandoer, men overfor familie og nærmeste venner er hun DYBT hengiven og elsker at blive nusset og kælet for.

Overfor fremmede skaber hun sig vildt og voldsomt, helst bag benene på os mennesker. Hun er ret sky og vil ikke snakke med fremmede lige med det samme. Det kan tage flere timer inden de kan komme til at røre ved hende.

Og så plejer jeg at få en gevaldig skideballe, når jeg kommer fra arbejde om aftenen.
Tricks
Hun kan absolut ingen tricks udover at se fornærmet ud når hun ikke bliver nusset. Ellers er hendes trick at se yndig ud for at blive nusset.
Hun kan faktisk et trick, når jeg tænker lidt over det. Hun kan spille døv i en sådan grad, at det grænser til det irriterende.
Et andet ( og ret irriterende trick) er, at hun står med forpoterne op af sofaen, hvor far ligger og hviler. Så skal han tage hende op til sig. Dette til trods for at hun nemt, meget nemt endda hopper den dobbelt højde, når hun skal i seng. Hun er bare doven.
Stævner
Da hun er en MEGET lille tæve af racen, kan hun ikke godkendes til stævner, derfor ingen stævner.

Hun er heller aldrig blevet trænet til den slags, så at slippe hende løs til et stævne, vil ikke være det klogeste, for det er ikke sikkert vi kan kalde hende ind igen.
Hun er decideret "Vil døv". Dog kan hun godt lystre, hvis jeg bliver bestemt i tonen.
Stamtavle
Har stamtavle ved DHL . Kender ikke lige nummeret, men stamtavle, jo det er der, så hun kan godt tillade sig at være fin på den.

Stambogsnavn: Zennies Daisy

mor:Troldhøjs Anisette

morfar: Birkedal´s Pappi
mormor: Troldhøjs Daisy
mormors mor:Birkedal´s Belinda
mormors far: Troldhøj´s Andrew

far: Liwimda´s Ursus

farfar: Inkies Handsome Boy
farmor: Liwimda´s Great Queen
farfars far: Nich. Inkies Sweet Downy
farfars mor: Dkch, USAch, Kvar California Dreaming
Køn
En dejlig tæve, der HAR fået hvalpe tidligere. Og hun skal ikke have flere hvalpe, selvom vi joker lidt med det sammen med nogle venner, der har en dejlig Papillon han. Men nej, siger jeg. Hun er for gammel.
Beskrivelse
Smuk rød/hvid tæve, som billederne viser. Hun er fotogen og elsker at blive rørt ved af familie og venner. Men hun er sin egen og en striks lille dame, specielt overfor sin "søster", som vi osse har, dog ikke samme race.

Som sagt en meget bestemt lille dame, der ikke går af vejen for at skælde ud på alle hunde, hun møder.
Hun er dog ikke de bedste venner med store, vilde hunde.
Hendes bedste venner er Rasmus ( en papillon han, der ejes af nogle venner) og Bølle ( mine svigerforældres DSG han).

Men hun kan godt møde andre hunde, men bliver hun usikker på deres signaler, så napper hun dem... Hun har faktisk - til min store overraskelse og chok - "hakket" en Ambull uden mundkurv og snor en på snuden. Jeg stod oppe i lejligheden og så det ske og så den store Ambull gå et skridt tilbage og det så ud som om den tænkte: " Hvad fanden var det????"
Mere skete der ikke.

Og så har jeg et kælenavn til hende. Hun lystrer meget, når jeg kalder hende Krybet og omtaler hende på samme måde. Hun kommer altid logrende og "smilende" hen, når jeg kalder hende Krybet :-)


UPDATE 17/8 2015 måtte vi desværre gå den tunge gange til dyrlægen og lade Daisy sove ind.
Hun havde gennem noget tid gået og hostet en del og efter første besøg hos dyrlægen fik hun konstateret dårligt hjerte, så det fik hun piller for.
En måneds tid senere - i går - var hun så til dyrlæge igen. Pillerne havde ikke rigtigt hjulpet, så der blev taget røntgenbilleder og det viste sig at hun havde tumorer i lungerne og at det så var derfor hun hostede så meget og havde svært ved at få luft.
Så vi valgte den svære beslutning at lade hende sove ind.

R.I.P Daisy, mit dejlige lille kryb.
Kommentér på:
Papillon Daisy AKA Krybet
Annonce