{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Schæferhund Weibrechts Kashmir 2006

2.838 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Schæferhund Weibrechts Kashmir

Fødselsår:
2006
Størrelse:
60cm over skuldren
Temperament
han er MEGET rolig, han er ik en hund der hopper op af dig eller bidder eller noget. han er en vildbasse når vi er på tur og sådan men 100% styrbar
Tricks
Sit
Dæk
Stå stille
bliv
gi pote
løfte forben når jeg løfter mit. (begyndelsen til spanske skridt)
''stejle'' når man siger ''op''
Gø på kommando
kravle med maven mod jorden
kysse
rejse sig på bagbenene og sætte sine poter på ryggen.
rejse sig på bagbenene og sætte sine poter på mine arme
i mens jeg sætter mig ned på knæ


Stævner
nej(:
Stamtavle
F: Haweto Nufo
FF: Quentin Karanberg
FM: Haweto Biene
FFF: Yasko Vom Farbenspeil
FFM: Mary Von Tronje
FMF: Eroson Vom Messebau
FMM: Haweto Janka

M: Skriver's Xoie
MF: Ursus Von Batu
MM: Skriver's Red Hot Chili Pepper
MFF: Hobby Vom Gletschertopf
MFM: Verena Von Batu
MMF: Sydtoftens Agassi
MMM: Sydtoftens Jamie

ja han har meget afstamning fra tyskland af(:
Køn
Han og det ved han udemærket godt!(;
Beskrivelse
ja hvor skal jeg starte og hvor skal jeg slutte. den udstråling af kærlighed du giver mig når du kigger mig dybt i øjnene med dine store brune øjne. den følelse vil jeg ik give væk for alt guld i verden. når jeg kommer hjem skole og du logre glad med halen og giver mig et lille piv, imens du læner dig op af mig. det er kærlighed! jeg elsker dig kashmir!
kasmir er en ven for livet(: han har kun været min i 1,5år og alligevel har jeg aldrig haft et SÅ stærkt og betydningsfuld
bånd med noget andet dyr før(:. har altid manglet noget men viste godt nok ikke det skulle være en hund der kunne fylde det lille tom rum ud.

kashmir er en livsglad hun der nyder sit liv 100% ud og lever efter sætningen ''du lever kun 1 gang''. han er hele familiens lille baby, og det udnytter han, han er SNOT forkælet men ik snobbet eller reserveret overhovedet!.

Han elsker en dejlig tur til blåvand i klitterne, stranden og ved bunkersne(: han er og helt vild med grønsager, gulerodder, RØDPEPPER, agurk, tomat osv. og mærkelig ting som fetaost? ja han er ik helt normal og spiser ikk alting! og spiser ALDRIG fra en hundeskål hehe, enlig vil han helst mades ellers skal det skæres ud i meget små stykker xD. men han siger nu heller ikke nej til en god bøf, en omgang kalvelever eller rå kyllingefilére. MUMS. han er den perfekte familie hund og elsker alle andre dyr, men knap så meget han hunde, da han er alfa han med stort A! eller hvis jeg snakker med andre han hunde kan man høre et lidt knoren hehe.

han er MEGET overbeskyttende overfor sin familie. ting som: gynger, rulleskøjter, heste osv er meget farligt! ting nu hvis man kommer til skade. nej det kan han bare ikke lade ske(:
han er os vildt lydig, men kun på familie niveau hvis man skal kalde det. han har selvfølgelig gået til hunde trænning, ellers tror jeg ikke vi havde sådan en fantastisk afslappet og godhjertet hund som vi har idag:') vi har ikk trænet ham yderligere. ellers går jeg meget op i agillity som vi begge elsker, spring er hans klart bedste side!. han elsker at springe. bare det at han gøre mig stolt. det betyder alt for ham. alt i alt
en hund der vil gå igennem ild og vand for dig.
en hund der skal opleves!

Løbetur.
kashmir bliver bare bedre og bedre til det med at løbe i snor, han standser aldrig op og kan følge mit tempo100%. han er så dygtig til at skifte tempo efter mit. det bare så skønt med sådan en løbe tur ude i skoven med en hund som ham. jeg er ikke et sekund i tvivl om at han ikke osse nyder at løbe frit der i mellem skov stierne hvor solen skinder og fuglene synger. en rigtig forårsdag(-:

den tekst beskriver mig og kashmir's forhold mere end noget andet

It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word you can light up the dark
Try as I may I can never explain
What I hear when you don't say a thing

The smile on your face let's me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best, when you say nothing at all.

Kommentér på:
Schæferhund Weibrechts Kashmir
Annonce