{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Schæferhund | Coco 2011

1.475 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Monica Høgh
Kvinde | 28 år | Oprettet: 11. jan 2012


Schæferhund | Coco

Fødselsår:
2011
Størrelse:
*DER KOMMER FLERE BILLEDER HEN AF VEJEN*

Hun er kun 8 uger gammel og er ikke så stor igen.
Man forventer at hun bliver en dejlig stor schæferhund, men ikke så stor som en hanhund.

''Lille'' Coco er nu blevet 12 uger og vejer deromkring de 8 kg. Hun begynder og blive en stor stort pige!

Da vi fik Coco vejede hun kun de 8 kg, og nu en måned og nogle dage efter, vejer hun omkring de 10 kg.

Coco er snart 4 måneder og vejer allerede 12 kg nu, så det går den rette vej!
Temperament
Coco viser et stille og roligt temperament og hun er nem at være sammen med. En hund har vel altid to sider og den anden side af at være rolig og stille, er jo at den elsker at lege med mennesker.

Coco er begyndt og blive fræk, legesyg, mere nysgerrig og frisk! Så man skal holde lidt øje med hende, så hun ikke laver nogle nar-streger.
Tricks
Coco har lært nogle af de ''vigtigste'' tricks hurtigt, men selvfølgelig skal hun lære flere.

Nu kan hun:
-gi' pote
-sætte sig ned
-dække
-vente på at der bliver sagt værsgo' (også spise)
-
Stævner
ingen stævner, og det kommer der heller ALDRIG!

Coco skal ikke bruges til at avle med eller noget som helst.
Stamtavle
Hendes stamtavle er ukendt men hun er REN schæfer da vi har set hendes mor og far og de er RENE schæfere begge to.
Vi kender hendes mor & (far):

mor: Freja
far: kan ikke huske det.

Coco er meldt ind i det Danske Hunderegister og har chip-mærkning.
Køn
Hun er en rigtig dejlig tæve.
og ja, hun er selvfølgelig en MEGET køn hund!
Beskrivelse
Coco er en lille hvalp på 8 uger og vi har lige fået hende hjem i dag d. 22/1-2012. Hun kommer fra Øse Hundepension hvor hun er født. Vi skal lige lære hinanden og kende først, inden man sådan kan skrive meget om hende.

Ja, nu, efter 1 måned og nogle dage kender vi hinanden SÅ godt. Alting er godt frem ad med hende! Hun kan nok godt stadigvæk være lidt bange, for nye hunde som hun ikke kender, men mon ikke det nok skal komme...

Men hun er en super dejlig og kærlig hvalp at omgås med. Jeg glæder mig i hvert fald til at være sammen med hende langt ud i fremtiden.

I februar 2012 skal vi til hvalpe-hunde træning med hende. Det skal nok blive sjovt og prøve.

Min familie og jeg har altid kunnet lide hunde. Især schæferhunde for det synes vi der er den rigtige hund. Tidligere har vi haft en anden schæferhund Tarzan, som desværre blev aflivet i 2006. Han var blevet skør i hovedet og vi kunne derfor ikke styre ham længere. Han var en kæmpe hund, men samtidlig dejlig. Og d. 8. januar 2012 var vi så ude og kigge på hende her Coco som bare var så sød og dejlig! Man kan jo ikke stå for sådan en lille nussehoved. Vi kørte hjem og tænkte over det. For hvis man får en hund bære det jo præg af meget!!! Vi var alle et klart ja, også ringede vi derned og sagde at vi godt ville købe Coco. Nu har vi hende så!

Der vil komme følgende opdateringer med Coco.

OPD. D. 23/1-2012:
hold da op! hvor går det fremad med hende nu. Igår (22/1-2012) da vi fik hende hjem sov hun i 3 timer. Tror det var for at kende det hele herhjemme. Da det jo er nyt for hende det hele. Men i dag render hun rundt og leger så meget. Meen så går hun også død nogle gange også må hun altså lige hen og tage en bette lur. Hun er bare SÅ dejlig den lille skat! Elsker hende <3

OPD. D. 27/1-2012:
så kom sneen endelig! Og ja, for og være helt ærlig, har jeg ventet lidt på den, så lille Coco kunne se det sne. Hun ELSKER det virkelig! Med det samme hun kommer ud, springer hun ud i det, kaster med det og ruller som jeg ved ikke hvad. Jeg havde ikke troet at hun elskede det lige fra starten, men at hun nærmest var bange for det i starten, men der kan man bare se. Det er skønt og se, hvordan hun ''udvikler'' sig. Nu kan man også se den frække side hun har med sig! Coco kan godt være en lille bisse til tider, men der må man sætte hende på plads. Verdens dejligste hund :)

OPD. D. 6/2-2012:
Det var den første hvalpetræning. hun klarede det så flot! Det startede med, at hun lige skulle hilse på nogle andre hunde, meeen hun krøb lidt til siden. Senere skulle vi lave nogle små øvelse f.eks. kalde hende hen til os og lære hende og komme på plads, altså sidde ned ved siden af en, ved ventre ben.

OPD. D. 17/2-2012:
Så har Coco været til dyrlæge for 2. gang for at få en vaccination. Hun tager det så fint. Jeg havde ikke troet at hun ville tage det så flot som hun gjorde. Dyrlægen skulle self. have hende op på bordet(?) og der hoppede hun lige op, med det samme.

OPD. D. 20/2-2012:
3. gang Coco har været til hvalpetræning nu og det går kun fremad. Der har været en lille periode, hvor hun har været bange for ting, som hun ikke kender. Men det er næsten ved og være væk igen nu. Det er bare dejligt!
Kommentér på:
Schæferhund | Coco
Annonce