{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islandsk fårehund Frida [ Himmelhund] 2009

5.551 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Nina  E
Kvinde | 51 år | Oprettet: 6. apr 2012


Islandsk fårehund Frida

Fødselsår:
2009
Størrelse:
ca 45 cm høj - godt bred over skulderen og solidt plantet med 4 ben i hvert hjørne :-)
Temperament
Roooolig, men kan da godt blive lettere sur, når legekammeraten tager hendes gnaveben.
Tricks
Sit
Dæk
Gi pote
Nej
Find godbidden
Find mor :-D
High five
Stævner
Nixen bixen
Stamtavle
Nej, men begge hendes forældre har.
Køn
Tæve
Beskrivelse
Frida er den ene af vores skønne islandsk fårehunde. Hun har et fantastisk temperament, og tror at alle besøgene kun kommer for at nusse med hende. Hun er godmodig, rar og elsker børn, så hun har været med på besøg i den børnehave, hvor jeg arbejder, til stor glæde for både børn og hund.

Frida har sin egen vilje. Hun gider kun gøre det, hun selv gider........på hundeskolen var hun den eneste hund, som var nødt til at have legetøj med, for mens de andre hunde gerne ville lære nye tricks med godbidder som belønning, så syntes Frida at jeg kunne spise godbidderne selv. Hun ville da hellere have, at jeg rendte rundt med et reb, som hun kunne løbe efter og fange, når hun skulle roses. Hvem tror I fik mest motion ud af den træning......puhhhhh.

Alt i alt er hun bare en fantastisk hund, som vi håber, vi får lov til at have i mange mange år. Hun fik desværre konstateret en hjertelidelse i januar 2012, men dyrlægen mener sagtens hun kan leve med den, selv om hun med tiden skal have medicin for det.

Jan. 2013: Øv øv. Så blev Fridas hjerte scannet hos dyrlægen og desværre var hendes hjertelidelse forværret betydeligt. Frida får nu betablokker hver dag, og desværre ser hendes fremtidsudsigter ikke så gode ud - hendes liv bliver kortere end hvad vi havde håbet. Heldigvis aner Frida ikke noget om al virakken, så hun nyder livet som hun hele tiden har gjort :-).

"Fritz" - jeg holder så uendeligt meget af dig, og tanken om, at du ikke skal være her i mange år endnu, det knuser mit hjerte........<3 - men jeg lover dig, at jeg vil give dig de bedste år jeg kan........:-)

Jan 2014: Så har Frida fået scannet sig hjerte igen, og denne gang var der ingen yderligere forværring. Hun har en middelsvær hjertelidelse, så dyrlægen mente, at hvis vi kan holde det der, så er han optimistisk. Hold da op, hvor var jeg glad, da jeg kørte hjem. Jeg havde været så bekymret, inden vi kom ind, så det var jo dejligt, at han havde gode nyheder. Måske får Frida alligevel mange år som min bedste ven:-)

Jan 2018: Frida fik hjertestop d. 19. januar 2018 og sidder nu på den smukkeste stjerne på himlen. Jeg vil savne hende altid - du og jeg Frida<3 Vi kunne noget sammen- vi var noget sammen.
Kommentér på:
Islandsk fårehund Frida
x