Dampede muslinger {{forumTopicSubject}}
Jep det var menuen i dag og det skal vi også have i morgen. Da jeg lige har fået 10 kg friske muslinger. Og det er bare lækkert.
Opskeift:
Først smides de muslinger ud som er åbne.
1 dl vand til 2 del tør eller halvtør hvidvin.
Ca 5 fede hvidløg som deles en gang.
1 løg deles
½-1 porrer
salt og peberkorn.
væde afhænger af hvor meget der skal dampes.
Væden skal op og koge så smides muslingerne gryden og gryden rystes let engang imellem. dampes ca 15-20 min afhænger af mængde. 5 min før de er færdige hældes ca halvdelen af en 3/4 fløde henover.
Serveres med lækker flutes smør og selvfølig en godt glas hvidvin.
De muslinger som ikke er åbne efter dampning kasseres.
OBS Det er netop sæson for muslinger nu. så bare igang god appetit
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Dampede muslinger
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside