Mmmm, lækre boller med polenta :) {{forumTopicSubject}}
Sådan nogle har jeg lige bagt, så jeg synes da, I skal have fornøjelsen også. De var godt nok på slump, men jeg tror, jeg kan huske nogenlunde, hvad jeg gjorde
De blev virkelig dejlig sprøde og luftige og lidt fyldige på én gang.
3 dl. kogende vand rørt op med majsgryn til det mindede om lidt tynd grød. Det fik lov at trække et øjeblik. Heri 2 dl a38, 1 dl mælk, et par spiseskefulde flydende honning og så rørte jeg 50 g. gær ud i. Tilsatte salt, ½ dl. olie og en sjat rugmel (ca. 3 dl. vil jeg tro) og æltede til sidst sammen med hvedemel til det var en sammenhængende dej. Jeg lod den være lidt klæbrig.
Hæve 40 min., formes til 16 boller, hæve yderligere 40 min og så på varmluft 200 grader i små 15 minutter.
Yum
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Mmmm, lækre boller med polenta :)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside