Amerikansk cocker spaniel

Medlemmer: 10
Oprettet: 10-02-2011
Admin: Mette T
Samlingssted for denne dejlige race.

Oprindelse
Den amerikanske cocker spaniel, stammer oprindelig fra England, hvor den er flittigt brugt som jagthund. Racen blev indført til USA i 1930'erne, hvor den blev brugt til at jage Woodcocks, altså fasaner. Derfra er navner Cocker Spaniel opstået. I 1946 blev den Amerikanske Cocker Spaniel, registreret som en selvstændig hunderace, fordi den efterhånden var så langt fra den oprindelige Engelske Spaniel.

Temperament
Den Amerikanske Cocker Spaniel er en meget livlig hund, som vil gøre alt for sin ejer. Racen hører til de hunde dom IKKE tåler en hård opdragelse, da det vil præge hånden resten af livet.

Størrelse
Den amerikanske Cocker kommer som fuldvoksen hund til at veje mellem 12-14 kilo, og bliver ca. 38 cm. høj.

Pleje
Hunden har et normalt aktivitets niveau, som kræver daglige gåture og aktivering. Den amerikanske cocker spaniel, er en meget glad hund, som elsker sin familie. Pelsen er lang, og man skal beregne en del pelspleje.

Egenskaber
Alle kan holde amerikansk cocker, det er en glad og "lige til" familiehund.

Beskrivelse
Den amerikanske cocker findes i mange farver, fra sort, brun, creme farvet, til næsten rød. Brogede hunde ses også tit. Kroppen er lille og tæt med korte ben. Førhen kuperede man halen, men idag har den amerikanske cocker spaniel hele som alle andre hunde. Racen kan få problemer med øje og øre infektioner.
(kilde: www.hunderacer.info)
Gruppens betingelser

1. Ordentlig opførsel generelt!
2. Ingen racistiske eller på anden måde stødende kommentarer!
3. Reklamer for andre hjemmesider er ikke tilladt!
4. Kommercielle indlæg er ikke tilladt

Søg i gruppens forum

Seneste annoncer fra gruppen

Se alle annoncer fra gruppen
Annonce