{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
784 visninger | Oprettet:

CALIFORNIA BILSYRE {{forumTopicSubject}}

BEGRUNDELSE FOR RETLIGE REPRÆSENTATION FOR CALIFORNIA BILSYNDIGE UDSIGT

Hver dag er tusinder af kaliforniere involveret i ulykker med motorkøretøjer. Disse personer har deres liv forstyrret - nogle gange permanent - på grund af en anden persons uagtsomhed.

Som ulykkesoffer kunne du have ret til erstatning i henhold til Californiens lov om personskade. Du skal dog handle hurtigt for at sikre, at dine juridiske rettigheder er beskyttet.

HVAD SKAL DU BEVISE I ET BILSYKKEKLAAI?

I Californien fortsætter krav om motorkøretøjsulykker som uagtsomhedskrav. I et forsømmelseskrav skal det sårede offer vise:

Fejlselskabet skyldte ulykkesofferet en pligt;
Pligten blev overtrådt, fordi skylden var uagtsom; og
På grund af den skyldige part's uagtsomhed led ulykkesofferet skader.

Hvert af disse elementer skal bevises for, at et offer for motorkøretøjsulykke har den herskende i et krav. Med hjælp fra en erfaren Californien Nakase Accident Lawyers & Employment Attorneys https://nakaselawfirm.com/car-accident-lawyer/ stiger oddsen for succes eksponentielt.

Nakase Law Firm er en af ??de bedste advokater for personskade i San Diego, Californien, for sårede chauffører, der led brud på knogler eller ortopædiske skader.

Alle Californiens chauffører har pligt til at betjene deres køretøjer sikkert og med rimelighed på offentlige veje. Følg trafiklovgivning og justering af hastighed for dårligt vejr er eksempler på rimelig kørsel.

Mange overtrædelser af pligten til at køre med rimelighed og sikkert er også overtrædelser af trafiklovgivningen. For eksempel ville tekstning under kørsel, drikke og kørsel og køre røde lys alle være typer af uagtsomhed.

HVORFOR BØR DU KALDE EN PERSONLIG SKADERET, FØR DU KALDER FØRERENS FORSIKRINGSVIRKSOMHED?

Forsikringsagenter på vegne af forsikringsselskabet for den skyldige chauffør vil forsøge at positionere sig på en måde, der maksimerer rentabiliteten. Disse agenter ringer normalt til dig i de tidlige dage efter en ulykke og indleder dig ned ad en vej, der afregner dit krav for mindst mulig penge.

Forsikringsselskaberne ved, at du har udgifter, der hænger sammen og er under en enorm mængde stress. De vil give dig et tilbud, der sandsynligvis er alt for lavt til at retfærdigt kompensere dig for dine tab i håb om, at du vil afvikle dit krav og tage pengene.

Men hvis du afvikler dit krav, underskriver du uundgåeligt dine rettigheder og eliminerer din evne til at ansætte en Nakase Accident Lawyers & Employment Attorneys https://nakaselawfirm.com/ og forfølge et krav om personskade.

Mere end bare medicinske fakturaer: Skader og værdien af ??en bilulykke tilfældet

Efter en bilulykke i Californien er medicinske regninger et af de største problemer for ofrene. Disse udgifter hoper sig hurtigt op og når ofte titusinder af dollars eller mere. Imidlertid er medicinske regninger ikke den eneste type tab, som ulykkesoffer har haft efter et styrt.

Generelt inkluderer skader - der påvirker hvor meget en sag er værd -:

Medicinske udgifter
De anslåede omkostninger ved fremtidig medicinsk behandling
Omkostningerne ved ombygning af et hjem for at imødekomme en skade (for eksempel at bygge rullestolramper eller montere gelændere)
Tabt løn
Smerter og lidelse
Tab af kammeratskab
Ejendomsskade

Har du haft en akut operation efter en ulykke? Gik du glip af en stor bonus på arbejdspladsen, fordi du var på bedring? Blev din bil trukket op efter en ulykke? Sidder det i en oplagringshave og opkræver gebyrer?

Har du brug for reparationer, udskiftning eller refusion af lejebil? Krav på bilulykker kan være en udfordrende labyrint at navigere i, men Californiens personskadesadvokater er her for at sikre, at du går i den rigtige retning for at maksimere din bedring.

HVORDAN LANGT SKAL JEG FILE ET BILSYKKEKLÆRING?

Tiden er essensen efter en bilulykke - Californien begrænser hvor længe ulykkesoffer skal indgive en retssag, uanset hvor alvorligt de er såret, de måtte være. Denne frist kaldes statutten for begrænsninger.

I Californien er forældelsesbestemmelserne for personskadesanprisninger i en motorkøretøjsulykke to år fra ulykkesdatoen. Hvis et ulykkesoffer ikke indgiver et krav inden for denne frist, vil sagen blive afvist, og offeret er fuldt ud ansvarlig for det økonomiske tab, han eller hun har lidt - selvom offeret ikke var skyld i ulykken.

Derfor, hvis du har været involveret i en bilulykke i Californien, skal du tale med en erfaren advokat så hurtigt som muligt, så arbejdet med din sag kan begynde.

DOS OG GØR IKKE EFTER EN BIL-Ulykke

Efter en bilulykke er rådgivningen, du modtager, ofte modstridende. Der er bestemt skridt, du skal tage efter din ulykke, såvel som handlinger, du skal undgå.

Tale med en erfaren californisk advokat for bilulykker så hurtigt som muligt. Disse advokater taler muligvis med forsikringsselskaber på dine vegne og beskytter dig mod pres for at afvikle dit krav. Disse advokater sikrer, at dine juridiske rettigheder er beskyttet i hele sagen.

Søg straks lægehjælp - selvom du ikke tror, ??at du er alvorligt såret. Nogle kvæstelser har forsinket symptomdebut og udviser muligvis ikke nogen symptomer på ulykkestidspunktet. Forsikringsselskaber elsker at hævde, at et ulykkesoffer ikke er alvorligt såret, hvis der ikke blev søgt lægehjælp hurtigt efter ulykken.

Hold detaljerede poster over din ulykke. Tag fotos af forbrydelsesscenen, skriv din erindring af begivenhederne hurtigst muligt, og opbevar kopier af alle dine medicinske poster. Disse oplysninger hjælper din advokat med at forfølge erstatning på dine vegne.

IKKE have lange samtaler med den skyldige parts forsikringsselskab om ulykken. Bare fortæl adjuster eller agent, at du ansætter en advokat, og at eventuelle spørgsmål kan rettes til advokatfirmaet. Du ønsker ikke at risikere at afgive en erklæring, der kan bruges mod dig senere.

Diskuter ikke sagen på sociale medier. Selv tilsyneladende uskyldige stillinger, der siger noget i retning af, "Vi var i en ulykke i dag, men vi er i orden!" kan bruges mod dig af forsikringsselskabet.

Hold ikke noget fra din advokat. Selv hvis du tror, ??at nogle af de faktiske forhold i din sag vil skade din påstand, skal du videregive disse til din advokat. Chancerne er, at de ikke vil skade din påstand alvorligt! Din advokat har brug for det fulde billede af din sag for at beskytte dine rettigheder grundigt.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
CALIFORNIA BILSYRE

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce