{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.500 visninger | Oprettet:

Jeg er blevet røvrendt: ( {{forumTopicSubject}}

Ja som overskriften siger så er jeg blevet røvrendt af en forening der udadtil gjorde en god gerning. Men i den sidste ende så var det ikke en god gerning.
VI tog en udsultet hund ind i Dec 07. I pleje til han var kommet på højkant igen. Han var bange, ikke tryg ved os og vores hunde, meget underdanig og MEGET sulten.
Vi plejer ham og får ham rettet meget op på tre mdr. Han var normal vægtig efter 3 uger og ellers bare en skøn hund. Dog var han bange for fremmede. Dette arbejdede vi på bla. Ved at tage i hundeskoven og når vi fik gæster var han i køkkenet til han var faldet til ro. Så han lærte hurtigt at falde til ro og så kom han ind og hilse på gæsterne, hvilket han nød. Han var en stille og rolig hund med masser af krudt i røven, så meget at vi ikke kunne følge med til sidst. Da formanden for foreningen langt om længe kom på besøg havde vi haft ham i ca. to mdr. Indtil da havde hun været her en gang for at give os noget foder, da vi ikke kom med i det de fik doneret at et firma. Denne ene gang kunne hun ikke nærme sig ham, så skræmt var han, da hun kom på det besøg i feb. Var han i stuen hos os efter 5 min, og han overfaldt hende og ville slikke hende osv. Om det var fordi hun havde en tæve i løb derhjemme eller han genrealt bare var glad for at møde et ”nyt” menneske, ved jeg ikke, men han var på samme måde overfor andre efter det besøg. Her kunne hun se hvor langt han var kommet og hun fik af mærke på egen krop hvilken mundfuld han var, og hun gav mig ret i at det var på tide at han kom videre. Allerede der havde jeg sat annoncer på Hundegalleri, DBA, Gipote og gul & gratis.
Fik et par uger senere af vide at der var mange der havde ringet på ham, så jeg hørte nok snart noget fra en af de andre fra foreningen af, hvilket jeg så frem til, men intet skete. Ca. en uge senere blev jeg ringet op af en mand der var interesseret i Plet, man da jeg ikke tog tlf. ringede han på det nummer som jeg også havde henvist til fra foreningen, og der fik han kontakt. Da jeg så ringede manden op næste dag hvade han jo snakket med en, og hun havde så lige en anden hund han kunne komme og kikke på. Og hvor blev jeg sur, men trak mig tilbage, da det nok bare var mig.
Søndag d. 16 marts fik jeg er sms fra formanden at nu havde de fundet et nyt hjem til ham på Sjælland, og at de gerne ville tage ham med derover om tirsdagen d.18 Marts, så den nye familie kunne se ham. Dette blev jeg så glad for at jeg gav dem tilladelse til at hente Plet og tage ham med derover. Aftalen var at de ville hente ham kl 9, og det var i orden, men jeg var på arbejde så det var min mand og børn der var hjemme til at sende ham af sted. Han blev hentet ca. 1030, uden de havde givet lyd om at de var forsinket. Da vi nåede aften havde jeg intet hørt og gik i seng med en meget tom følese, og da jeg stadig ikke havde hørt noget om onsdagen middag skrev jeg og spurgte formanden hvordan det var gået, og fik et positivt svar tilbage at de havde beholdt ham, og han havde været ved stranden og i skoven. Hvilket var godt for hunden. Jeg blev lovet at få navn og nummer på dem der fik Plet, men i skrivende stund har jeg ikke fået den endnu.
Men nu til sagens kerne: Fredag på vej hjem til mine gæster bliver jeg ringet op af en, der har et godt kendskab til Plet og jeg får fortalt at Plet er kommet på Internat på Sjælland. Og gud hvor jeg græd. Min skønne Plet.
Han havde ikke fået et nyt blivende hjem, men var kommet i pleje hos en ny fam. Og grunden til at han skulle væk var at jeg var kommet op og skændes med formanden og i den forbindelse havde bedt dem om at fjerne hunden med det samme, hvilket er en stor løgn. Det ville jeg aldrig kunne byde et af mine dyr. Og den anden grund var at fordi jeg vinterferien havde fået hvalpe, og jeg har små hunde, så skulle han væk. Igen en stor løgn. Han var kommet i pleje hos en fam. Der kun kunne have ham i en uge. Efter 1½ uge havde plejefam. Bedt foreningen gøre noget så han kunne komme videre. Det eneste de gjorde var at forsøge at presse hende til at beholde ham, selvom hun ikke havde overskud til ham. SÅ det endte med at foreningen satte ham på et internat, hvor han nu har siddet i en uge.
Og stakkels hund. Mit hjerte græder for ham. At hører på hans reaktion på den flytning fra os til den nye plejefam. Så har det taget hårdt på ham, og så endnu en flytning så kort tid efter. Tror ikke man kan finde et hjem til en hund det kræver tid at vinde hans tillid, men får man den så er han for altid hengivet til den person. Håber egentligt efterhånden at han får fred. Tro mig jeg elsker den hund, men må se i øjne at det er ved at være for meget han er gået igennem.
Har kontakt til den fam han var hos i de 1½ uge, og de er meget kede af det hele, men jeg støtter dem i dette, de har gjort hvad de kunne og bedre kan man ikke gøre det.
Jeg har taget det valg at jeg ALDRIG mere vil hjælpe en forening med at rette en udsultet hund op igen, det vil jeg ikke byde min fam. og især mine børn og hunde.
Jeg vil gerne sige mange gange undskyld for at ikke have troet på dem der havde noget negativt at sige om denne forening, for jeg tror på nu at I havde ret. Dette har jeg mærket på egen krop.
Dette indlæg er skrevet med mange tårer, nu kan jeg ikke mere bære det skulle ske for min dejlige Plet, er desærre i den situation nu lige at jeg ikke bare kan hente ham hjem, da jeg ikke har kræfterne til ham og er meget træt i tiden og det kan jeg heller ikke byde ham.


Kommentarer på:  Jeg er blevet røvrendt: (
 • #1   6. apr 2008 Jeg bliver meget snart rimelig kedelig i mit humør! De halvfede, snottede møgtøser der tror de gør en god gerning burde have en giga røvfuld for det jeg har læst herinde idag! Og det er FANDME ikke småting!
  Jeg foragter disse mennesker der køre så barnagtigt på andre mennesker iform af bagtaleri af den grusomme slags!
  AT de tilmed kaster de stakkels hunde rundt i systemet, gør bestemt ikke sagen bedre. FØJ siger jeg bare!


 • #2   6. apr 2008 Og føler med dig! Der er skisme levende væsner der er med, at gøre....

 • #3   6. apr 2008 FØJ FOR SATAN!!!

 • #4   7. apr 2008 Kjelgaard..!!!!!!!!

  Nu skal du ikke begynde at hænge nogen ud af os der har /haft hunde i pleje... Hvad Anne skriver er sandt ... Hvad A der fik Plet skriver er også sandt.. !!! De 2 piger og deres familie det her drejer sig om er meget langt nede efter alt det der er sket fra forenings side.
  Du skal endelig ikke tro jeg har den positive oplevelse som plejeforældre fra jeres side... Og det er vi mange der ikke har..
  Tag og start med at hænge jer selv ud før i starter med os og vores dejlige hunde som vi efterhånden har fået dem til at blive dog uden jeres store hjælp..!!!!

  Mus Jeg føler med jer, du ved hvor jeg er når du har brug for at snakke med mig..

  Hilsen Kate og Blackie • #5   7. apr 2008 havde de gjordt deres arb godt nok havde de også fundet en blivende plejefamilie på sjælland indtil det kommende hjem dukkede op men de har intet søgt om det nogen steder for jeg har intet set og havde gerne sat hus og hjem for plet til hans nye familie dykkede op..

 • #6   7. apr 2008 Ja jeg er overhovedet ikke i tvivl, jeg ved godt hvem jeg stoler på.

 • #8   7. apr 2008 Så læg den dog ud....

 • #9   7. apr 2008 Kjeldgaard: Jeg ved ikke om det er mig du hentyder til, men jeg har ihvertfald noget med det her at gøre. AR skylder mig ca 6000 kr for ting Mini ødelgde da hun var hos mig, men jeg ved at jeg aldrig får de penge. • #10   7. apr 2008 Har Mini været i 3 plejefamilier siden hun blev fjernet???

 • #11   7. apr 2008 KJELGAARD *

  EN TING SKAL I VIST LIGE HAVE PÅ DET RENE.

  AL KONTAKT MELLEM OS FORGÅR NU OFFENTLIGT PÅ HG.

  HVIS I RINGER TAGER JEG MIG AF DET.

  MAIL KOMMER HG (HVIS MAN OVERHOVDET MODTAGER NOGET FRA JER)

  MIT NÆSTE SKRIDT ER EN POLITIANMELDSE AF JERES ULOVLIGE FORENING OG ISÆR BETYRSELSEN.

  EN FORENING SOM JERES, BESTÅENDE AF SLADDERTANTER, HALVFEDE TRUNTER SKAL STOPPES ELLERS ØDELÆGGER I MERE END I GAVNER.

  I TÆNKER MED RØ.....

  mh

  Jacob Jessen


 • #12   7. apr 2008 GESER jeg er her og det ved i !

 • #13   7. apr 2008 KJELGAARD *

  JA I HAR NOGET AT SKJULE I FORTIER JO SANDHEDERNE OG FAKTA FORDEJES SÅ DE PASSER TIL JERES VELBEFINDENE, SKAM JER.

  Har fra pålidelig kilde at i ringer og truer og prøver at presse folk men det skal stoppes nu, i har slået større brød op end i kan bage.

  Men ringer i til til os nu bliver det optage (så er det sagt, for det skal man ifølge dansk lovgivning)

  Mh

  Jacob Jessen


 • #14   7. apr 2008 KJELGAARD *

  Jeg ligger ikke folks navne på HG i ved jo udemærket godt selv hvem vi mener.

  Nøje en advokat jo hvad skulle han kunne gøre???
  Vi har nok flere indicier end i har, for beviser har i jo ikke en skid, påstand mod påstand, vi ses i retten.

  Tror ikke en skid på jer det er SLUT, i lover og lover men har ALDRIG holdt noget af det overfor os!!!!


 • #15   7. apr 2008 KJELGAARD *

  I bliver jo politi anmeldt grundet ulovlig foreningsdrift og især hvert enkelt bestyrelsesmedlem som truer og bruger mafia metoder til at få folk til at tage sig af jeres problemer, i sviget dyrene.

  FØJ FOR SATAN

  mh

  Jacob Jessen


 • #16   7. apr 2008 HØRT

  Men pressen og politiet stopper vi ikke


 • #17   7. apr 2008 Bekkisan .


  Det hjælper ikke dyrene, men den forening skal stoppes de magter ikke opgaven, og ender med at ødelægge mere end de gavner.

  Så så jeg hellere de omtalte hunde aflivet det ville være mere humant


 • #18   7. apr 2008 Bekkisan .


  Ja der er


 • #19   7. apr 2008 Mini var destruktiv hos os, men det er sådan set "kun" et gulvtæppe, men det hele skal skiftes og er kun 2 år gammel.

  Jeg ved at hun også var destruktiv hos Tanja (plejemor nr 2), der ødelagde hun en dør.

  Tanja og jeg har gjort et kæmpe arbejde med Mini, nok også derfor at Mini ikke har de helt store problemer hos dig.

  Mini led af seperations angst og det var i situationer hvor hun var alene at det gik galt. • #20   7. apr 2008 så vidt jeg ved når hvalpe/hunde ødelægger feks sko er det ikke altid det vare til de kommer i himlen så det synes jeg er noget pladder at komme med om mini er skuffet over den udtagelse.. (ikke plejefamilien nr 1)

 • #21   7. apr 2008 Jeg blev bedt om at sende kvitteringen på gulvtæppet til Karina og den sendte jeg for flere mdr siden!!!

  Hvorfor tror du ellers at jeg har konkluderet at det ikke bliver erstattet?

  Jeg ved ikke hvordan tingene foregår hos dig, men hos mig levede Mini på samme betingelser som mine andre hunde.

  Mini blev hysterisk så snart jeg var uden for hendes synsfelt og hun ville ikke sove andre steder end i vores seng og det gør mine hunde altså ikke.

  Men som jeg skrev til dig, så har Tanja og jeg også taget det tunge læs, du overtog bare en hund der havde modtaget 3 mdrs intensiv træning og socialisering... nemt for dig.


 • #22   7. apr 2008 Himler???

  Du er da vist rimelig nærtagende....


 • #23   7. apr 2008 nu træder jeg så ind.. hvad enten jeg har lyst eller ej føler jeg at i mangler lidt ord fra mig ... og dem skylder jeg Plet . Jeg har altid kommenteret og bakket op omkring denne forening så nu må jeg også ind og sige her hvad jeg føler. Jeg vil godt fortælle kort at jeg så sent som til idag har troet stærkt på at denne forening gjorde noget godt og at jeg hjalp dem med det jeg kunne og var klar til at gøre hvad der stod i min magt for at støtte dem.... MEN.... jeg må nu indse at jeg ikke ved hvad jeg skal tro på mere.. hvad jeg skal forholde mig til..... og jeg har valgt at snuse lidt rundt og søge svar på nogle spørgsmål ... jeg fik svarene og om de passer eller ej må jeg jo så selv om hvordan jeg bedømmer.... Jeg har i hvert fald valgt at trække mig helt fra nu og følge med på side linien men vil dog godt sige hvad jeg oplever og føler.... Til foreningen som jeg ved følger med ¨selv om i ikke står frem vil jeg bare sige at jeg aldrig fortryder at have været der... været det jeg var..... og vil altid huske det hele...... aldrig glemme... ALDRIG... men jeg hopper fra nu og vil frabede mig mere kontakt fra foreningens side da jeg har nok at skulle kæmpe med i den videre fremtid hvilket i godt ved men vel osse mener er løgn .... Til Geser... tak for en god samtale du gav mig de svar jeg søgte og jeg ved hvor svært i må have haft det er virkelig ked af at i troede han var i et blivende hjem og jeg måtte meddele jer noget andet... det må være seriøst hårdt .. jeg mærker jo selv hvor ondt bare en uge kan gøre ! Til Plet vil jeg sige.. jeg fortryder ikke du kom her...gemmer dig men glemmer dig aldrig... og håber inderligt du finder din famile derude et sted MEGET snart det har du om nogen fortjent ! Til jer alle herinde UNDSKYLD det tog så lang tid ...jeg siger stolt JA vi var så plets pleje nr 2 og BEDER jer alle hjælpe ham til at få et godt og kærligt BLIVENDE hjem for ALTID.... Føler skyld men fortryder ikke ... ALDRIG !

 • #24   7. apr 2008 DAMN jeg saner dig nu Plet... sidder igen og vræler løs.. du var her kun 11/2 uge.... men det var det hele værd..... Blev ringet op af foreningen son jeg snakkede meget med... som spyrgte om jeg kendte nogen der kunne tage en hund en 3-5 dage maks en uge..... som altid ville jeg støtte foreningen og ringede rundt... intet gav pote så jeg overtalte min mand og sagde så til foreningen at hvis min lille hund og den kunne sammen ja så kunne hunden da være her.... De kom med ham.... han var naturligvis meget forvirret ... foreningen fortalte mig at den der havde adopteret plet var røget akut på sygehuset grundet en blødning og hun var gravid i 6 måned...... så ja da vi ville gerne hjælpe dem alle og åbnede vores hjem for plet..... Han faldt langsomt til.... var altid i hælene på os og med overalt... kunne bestemt ikke li når vi forlod ham.... tiden gik og han blev mere og mere tryg. jeg kunne mærke vi knyttede os til ham og han til os.. jeg spurgte flere gange til hvornår han skulle "hjem" .. men ingen vidste rigtig noget.... måtte begynde at ligge pres på for at få svar da jeg står med personlige problemer der gør at jeg ikke kunne beholde plet hvilket foreningen udemærket kendte til.... til sidst fik jeg så af vide at denne person ikke kunne tage Plet alligevel og vi måtte finde en akut familie.. men det var så ikke muligt... så blev det til at Plet kunne blive gratis hvis det rigtige hjem kom.. hvilket jeg nu føler lidt måske var et pres til mig om at beholde..... og så da det ikke virkede jamen så måtte de jo afhente ham.... og sætte ham på et internat da ingen fra foreningen kunne have ham midlertidigt! Men andre hunde kunne finde nye hjem og blive hos medlemmer det lod sig godt gøre. bare ikke plet..... jeg begyndte her at tænke og havde mange spørgsmål der kom ... Dagen kom halvanden uge var gået og Plet blev hentet.. glemmer det aldrig ..... det var modbydeligt hårdt og jeg græd i flere dage igen og igen så jeg ham sidde der på et internat. uden os.. uden den familie han troede vi var.... græder igen nu hvor jeg skriver.. føler en så stor skyld for at han nu sidder der.. fordi jeg sagde nej tak..... af personlige årsager.. men føler jeg kastede ham dertil hvor han er nu.....og føler jeg var god nok.. indtil jeg ikke ville mere så var jeg lig et nul .... tænker igen og igen hvad er det der foregår... hvad skete der lige her .. har lovet mig selv jeg ALDRIG gør det igen ... aldrig......


 • #25   7. apr 2008 disse to indlæg blev slettet med tråden fra igår men heldigvis har en sød engel gemt dem så jeg lige kune få dem ind igen TAK

 • #26   9. apr 2008 foreningen fører personlig jagt jeg er IKKE i tvivl !

Kommentér på:
Jeg er blevet røvrendt: (

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x