{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
711 visninger | Oprettet:

Tilbyder pasning af din bedste ven (København) {{forumTopicSubject}}

Goddag hundefolk

Jeg er en ung kvinde på 21, der sprunget fra medicinstudiet for at følge sit hjerte. Det gik op for mig, at jeg ikke skal arbejde med syge mennesker, men dyr. Derfor har jeg søgt ind på veterinærmedicin med start til august/september.

Sagen er den, at jeg udover at læse til dyrlæge, gerne vil tage en hundeinstruktør-uddannelse, og forhåbentlig senere bygge en adfærdsspecialist ovenpå. Den uddannelse er selvfølgelig selvbetalt og koster kassen (hvis man kommer ind).
Jeg har fået deltidsjob hos en bager samt som lærervikar. Begge jobs, ligger i morgentimerne eller hen på formiddagen. Jeg vil dog aldrig kunne få sparet så stor en sum op alene med disse jobs. Men så har jeg en masse tid til overs ved middagstid og især hen på eftermiddagen, til at se på andre muligheder.

Som det kan læses ud for ovenstående, er arbejdet med dyr, især hunde, min helt store passion. Jeg træner selv agility med min border collie/kelpie blanding. En sport, jeg nu har arbejdet med i 10 år, og startet en god håndfuld konkurrencer.
Jeg kan om mig selv kort fortælle, at jeg oprindeligt er fra Sydsjælland, hvor jeg voksede op med økologiske malkekøer. Jeg er naturligvis ansvarsfuld og fornuftig, og kan tilbyde hundekyndig og kærlig pasning smiley .

Jeg bor på Amager, og tilbyder lige fra enkelte gåture i løbet af ugen til pasning over en lidt længere periode af din kære ven. Og ja, er I på ferie sender jeg efter ønske gerne et par billeder af jeres ven, så I kan nyde jeres ferie uden bekymringer.
Al ferie-pasning foregår dog i ejers hjem, hvor hunden er i vante rammer.
Vi kommer naturligvis til at have en mindre samtale om din hund, hvad den er vant til samt dens temperament og indstilling overfor andre hunde og mennesker.

Jeg ser helst, at jeg har cykelafstand til dig og din hund.


Hvis du/I har yderligere spørgsmål, eller er interesseret i at benytte jer af min hjælp, så skriv gerne til mig på Facebook (Petrine S. Lind Brandt)

Herunder kan I evt. se en video, jeg har klippet sammen af min egen hund og jeg og vores træning. Så kan man måske lidt bedre danne sig et indtryk af, hvad jeg er for en.

https://youtu.be/bnGi9fhJNSg


Mvh. Petrine smiley  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Tilbyder pasning af din bedste ven (København)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x